Adgangskontrol

Adgangskontrol

Har du brug for at få øget sikkerheden på din ejendom eller virksomhed? Så er adgangskontrol en sikker løsning for dig. Her hos Låsesmeden Hillerød har vi mere end 20 års erfaring med montering og installering af adgangskontrol.

Vores professionelle låsesmed i Hillerød tilbyder kun de mest professionelle løsninger på markedet, og står altid klar til at hjælpe dig med sikre din ejendom eller arbejdsplads mod uvelkomne gæster.

Få professionel installering af adgangskontrol

Hos Låsesmeden Hillerød har vi mere end 20 års erfaring med adgangskontrol og alle andre former for sikringssystemer.

Uanset om du søger adgangskontrol til privat, eller du vil have adgangskontrol-systemer i din virksomhed, hjælper vi dig med at få professionelle og sikre løsninger, der giver ro i maven.

Vi har altid kunden i fokus, når vi udfører vores arbejde med øje for sikkerhed og kvalitet – og du kan være tryg ved, at vi altid bruger de nyeste produkter til gavn for de stærke resultater, vi laver.

Har du brug for vores hjælp til installering af adgangskontrol? Så kontakt os allerede i dag!

Kontakt mig


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Låsesmed

  Indehaver

  Jan Andersen er en fag uddannet Låsesmed, med svendebrev og ren straffe attest.

  ★★★★★

  Super service
  Min lås ville ikke åbnes indefra, så jeg ledte efter gode anmeldelser på Trustpilot og ringede til Jan. Han kom præcis til den aftalte tid og var meget fagligt velfunderet og behagelig. Låsen blev renset og er nu som ny, og jeg er fornøjet. De varmeste anbefalinger herfra.

  Lene Gull

  ★★★★★

  Låst ude på en mandag aften
  Kæresten og jeg låste os ude på en mandag aften. Jeg ringede til flere låsesmede, og fik så fat i Låsesmeden Hillerød.
  Låsesmeden kunne være der indenfor 15 min, og oplyste en pris over telefonen.
  Låsesmeden ankom som aftalt i god tid, og gik med det samme igang.
  Efter cirka 15 min var vi inde i lejligheden.

  Super god service, højt humør og super udadvendt.

  Kan helt sikker anbefale at bruge Låsesmeden Hillerød.

  Daniel Larsen

  ★★★★★

  Super god og hurtig service
  Låsen på vores hoveddør var gået i stykker så vi kontaktede Låsesmeden Hillerød for at få låsen ordnet. Vi er vældig tilfredse med den service vi har fået af Jan fra Låsesmeden Hillerød. Alt, fra den første kontakt til arbejdet var færdiggjort, har fungeret perfekt, hurtigt og med meget høj fokus på at vi som kunde skulle have den bedste service. 5 store stjerner herfra!

  Henrik
  Logo

  Hvilke fordele får du med adgangskontrol?

  Der er mange fordele ved at installere adgangskontrol, hvad enten du henvender dig som privatkunde eller erhvervskunde.

  Du fremmer sikkerheden i din bolig eller virksomhed – uvedkommende har svært ved at få adgang. Du øger brugervenligheden. Du får økonomiske besparelser. Du kan hurtigt og let opdatere, oprette eller slette nøglebrikker.

  Få et tilbud i dag


   Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

   Elektronisk adgangskontrol med brik

   Adgangskontrol er en nem, sikker og fleksibel løsning, når du vil have kontrol over, hvem der kan låse sig ind i din bolig eller i din virksomhed.

   Med elektronisk adgangskontrol til dør får du en pålidelig løsning, der skaber tryghed – helt uden at du skal bruge mekaniske nøgler.

   Du får i din adgangskontrol en brik til at låse dig ind med. Brikken kan hele tiden opdateres, så du altid er sikker på, at der ikke florerer nøglebrikker, der ikke længere skal have adgang til dit hjem eller virksomhed.

   Øget sikkerhed ved dørtelefon

   Administrerer du en etageejendom med udlejning af boliger, kan sikkerheden også øges ved en porttelefon. I en etageejendom er der mange mennesker, der har adgang til bygningen. Men med adgangskontrol kan du skabe mere tryghed blandt beboerne.

   På den måde har du kontrol over, hvem der har adgang til bygningen, så der ikke kommer ubudne gæster ind i ejendommen. Det er både til gavn for dig og dine lejere.

   Adgangskontrol i høj kvalitet – til favorable priser

   Hos Låsesmeden Hillerød anvender vi kun de bedste produkter til at løse opgaver for vores kunder. Det betyder, at vi nøje udvælger de mærker og producenter, som vi vil benytte os af. Altid for at sikre den bedste kvalitet og det bedste slutprodukt til glæde for dig.

   Vi har flere forskellige mærker, fordi vi ved, at ikke to behov er ens. Derfor kan vi med stort overlæg finde frem til den løsning, som bedst passer til din situation.

   Vi udfører alle monteringer efter alle gældende forskrifter, så du får en både sikker og holdbar løsning. Troværdighed er en hjørnesten i vores virksomhed, og derfor skal du også føle dig tryg ved, at vi ikke forlader en opgave, før vi har løst den til perfektion.

   Selvom vi tilbyder løsninger i højeste kvalitet, stiger vores priser ikke i vejret. Vi tilbyder altid installering af adgangskontrol til skarpe priser, hvor alle kan være med.

   Kontakt os og få hjælp allerede i dag

   Har du brug for at få monteret adgangskontrol i dit hjem eller til virksomheden? Sidder du med spørgsmål til vores løsninger? Eller vil du gerne høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe?

   Du er altid velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på telefon 30 15 05 00.

   Vi tilbyder desuden døgnvagt, så du kan kontakte os døgnet rundt – også udenfor vores åbningstider. Vi sender altid en faguddannet låsesmeden ud til dig, uanset hvad du skal bruge hjælp til.

   Jeg er klar til nye projekter

   Kontakt mig straks.

   Jeg kører i hele Nordsjælland.

   Hillerød, Gribskov, Helsingør, Fredensborg, Halsnæs, Hørsholm, Allerød, Frederikssund, Egedal, Furesø, Rudersdal og Lyngby-Taarbæk.

   Kontaktinfo

   Vi har åbent mandag tirsdag onsdag torsdag fredag

   Hos Låsesmeden Hillerød tager vi altid telefonen også uden for åbningstid! Vi har døgnvagt mht. oplåsning, oplukning, omkodning og reparation af låse i Nordsjælland.

   Kontakt mig