Sikringsskab

Sikringsskab

Når man skal købe et sikringsskab, er det vigtigt at man gør sig klart hvilke krav man har, både til størrelse og type.

Der er brandskabe, dataskabe, nøgleskabe, værdiskabe med indkast og regulære pengeskabe.

Det er vigtigt at vælge det rette skab til formålet, særligt hvis man har krav fra forsikringen, det kan være opbevaring af farlig medicin, våben eller kontanter.

Mange skabe kan udfylde flere funktioner, de kan både være brandskabe og have en indbrudshæmmende funktion, det er typisk brugt hos private til opbevaring af skøder, pas, backup af billeder, ekstranøgler og alt det der ikke bruges hver dag men som vil være uerstattelige.

Sikringsskabe bliver hurtigt for små, og det er derfor en god ide at købe et der er lidt større end det man skal bruge nu.

Montering af skabet er tungt arbejde og skal udføres efter producentens anvisninger, så for en sikkerheds skyld, ring til Låsesmeden Hillerød for pris på montering.

Jeg monterer også gerne jeres eget skab.

Kontakt mig


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Låsesmed

  Indehaver

  Jan Andersen er en fag uddannet Låsesmed, med svendebrev og ren straffe attest.

  ★★★★★

  Jeg kontaktede Jan i sidste uge med henblik udskiftning af den slidte lås i min hoveddør. Jan kom allerede samme uge. Magen til venligt og serviceminded menneske skal man simpelthen lede længe efter! Jan klarede udskiftningen af låsen på en times tid og orienterede mig godt undervejs. Der var også tid til lidt snak med min lille søn som var hjemme. Alt i alt en positiv oplevelse som jeg vil give fem stjerner. Jeg kan klart anbefale Jan.
  Cecilie Nielsen
  Trustpilot

  ★★★★★

  Jan fra Låsesmeden Hillerød er en virkelig dygtig låsesmed, der laver et rigtig pænt og velfungerende stykke arbejde. Han er tilmed meget rimelig i sine priser og ikke mindst et meget behageligt menneske, der forstår kundernes behov og ønsker. Vi fik monteret 5 ekstra låse + 2 x hoveddøre i vores Johan Christensen villa, alle sammen smukt monteret med høj brugervenlighed. Låsesmeden Hillerød kan KLART anbefales, og vi ringer efter Jan igen næste gang vi skal have ordnet låse.

  Peter
  Trustpilot

  ★★★★★

  Vi har fået udskiftet flere låse, heriblandt en nøglefri kodelås. Fantastisk udført arbejde med sans for detaljer og ikke mindst god rådgivning. Grundig, seriøs og ikke mindst sympatisk fremtræden. Måske Danmarks bedste låsesmed!
  Thomas Munck
  Trustpilot

  Jeg er klar til nye projekter

  Kontakt mig straks.

  Jeg kører i hele Nordsjælland.

  Hillerød, Gribskov, Helsingør, Fredensborg, Halsnæs, Hørsholm, Allerød, Frederikssund, Egedal, Furesø, Rudersdal og Lyngby-Taarbæk.

  Kontaktinfo

  Vi har åbent mandag tirsdag onsdag torsdag fredag

  Hos Låsesmeden Hillerød tager vi altid telefonen også uden for åbningstid! Vi har døgnvagt mht. oplåsning, oplukning, omkodning og reparation af låse i Nordsjælland.