Sikringsskab

Sikringsskab

Når man skal købe et sikringsskab, er det vigtigt at man gør sig klart hvilke krav man har, både til størrelse og type.

Der er brandskabe, dataskabe, nøgleskabe, værdiskabe med indkast og regulære pengeskabe.

Det er vigtigt at vælge det rette skab til formålet, særligt hvis man har krav fra forsikringen, det kan være opbevaring af farlig medicin, våben eller kontanter.

Mange skabe kan udfylde flere funktioner, de kan både være brandskabe og have en indbrudshæmmende funktion, det er typisk brugt hos private til opbevaring af skøder, pas, backup af billeder, ekstranøgler og alt det der ikke bruges hver dag men som vil være uerstattelige.

Sikringsskabe bliver hurtigt for små, og det er derfor en god ide at købe et der er lidt større end det man skal bruge nu.

Montering af skabet er tungt arbejde og skal udføres efter producentens anvisninger, så for en sikkerheds skyld, ring til Låsesmeden Hillerød for pris på montering.

Jeg monterer også gerne jeres eget skab.

Kontakt mig


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Låsesmeden

  Indehaver

  Jan Andersen er en fag uddannet Låsesmed, med svendebrev og ren straffe attest.

  ★★★★★

  Fik for halvandet år siden udskiftet lås på en terrassedør. Meget fint arbejde. Desværre gik låsen i stykker i går. Låsesmeden kom omgående. Fejlen var en “metaltræthed” i det indre af låsen – noget låsesmeden på ingen måde kunne klandres. Ny lås blev sat i til en meget rimelig pris. Låsesmeden Hillerød kan bestemt anbefales 😊👍

  Jesper Vanddam
  Trustpilot

  ★★★★★

  Super god og hurtig service. Jan var her inden for en halv time efter jeg havde ringet, og var meget sød og forstående – Helt klart den eneste låsesmed jeg vil bruge fremover, hvis uheldet skulle være ude. Fik ham anbefalet af en nabo og et familiemedlem, som også har brugt ham, og jeg vil helt sikkert anbefale ham videre.

  Nadia Andersen
  Trustpilot

  ★★★★★

  Jan fra Låsesmeden Hillerød er en virkelig dygtig låsesmed, der laver et rigtig pænt og velfungerende stykke arbejde. Han er tilmed meget rimelig i sine priser og ikke mindst et meget behageligt menneske, der forstår kundernes behov og ønsker. Vi fik monteret 5 ekstra låse + 2 x hoveddøre i vores Johan Christensen villa, alle sammen smukt monteret med høj brugervenlighed. Låsesmeden Hillerød kan KLART anbefales, og vi ringer efter Jan igen næste gang vi skal have ordnet låse.

  Peter
  Trustpilot

  Jeg er klar til nye projekter

  Kontakt mig straks.

  Jeg kører i hele Nordsjælland.

  Hillerød, Gribskov, Helsingør, Fredensborg, Halsnæs, Hørsholm, Allerød, Frederikssund, Egedal, Furesø, Rudersdal og Lyngby-Taarbæk.

  Kontaktinfo

  Vi har åbent mandag tirsdag onsdag torsdag fredag

  Hos Låsesmeden Hillerød tager vi altid telefonen også uden for åbningstid! Vi har døgnvagt mht. oplåsning, oplukning, omkodning og reparation af låse i Nordsjælland.