Sikringsgitre

Sikringsgitre

Har du brug for at få øget sikkerheden på din butik eller salon? Så er sikringsgitre den helt rigtige løsning.
Her hos Låsesmeden Hillerød har vi mere end 20 års erfaring med montering og installering af sikringsgitre.

Vores professionelle låsesmed i Hillerød tilbyder kun de mest professionelle løsninger på markedet, og står altid klar til at hjælpe dig med sikre din forretning mod indbrud.

Her er 3 gode grunde til at vælge os til levering og installering af sikringsgitre:

 1. Vi tilbyder branchens bedste sikkerhedsløsninger for din forretning.
 2. Professionel låsesmed med 20 års erfaring.
 3. Du får altid et uforpligtende tilbud.

Kontakt mig


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Låsesmed

  Indehaver

  Jan Andersen er en fag uddannet Låsesmed, med svendebrev og ren straffe attest.

  ★★★★★

  Jeg kontaktede Jan i sidste uge med henblik udskiftning af den slidte lås i min hoveddør. Jan kom allerede samme uge. Magen til venligt og serviceminded menneske skal man simpelthen lede længe efter! Jan klarede udskiftningen af låsen på en times tid og orienterede mig godt undervejs. Der var også tid til lidt snak med min lille søn som var hjemme. Alt i alt en positiv oplevelse som jeg vil give fem stjerner. Jeg kan klart anbefale Jan.
  Cecilie Nielsen
  Trustpilot

  ★★★★★

  Jan fra Låsesmeden Hillerød er en virkelig dygtig låsesmed, der laver et rigtig pænt og velfungerende stykke arbejde. Han er tilmed meget rimelig i sine priser og ikke mindst et meget behageligt menneske, der forstår kundernes behov og ønsker. Vi fik monteret 5 ekstra låse + 2 x hoveddøre i vores Johan Christensen villa, alle sammen smukt monteret med høj brugervenlighed. Låsesmeden Hillerød kan KLART anbefales, og vi ringer efter Jan igen næste gang vi skal have ordnet låse.

  Peter
  Trustpilot

  ★★★★★

  Vi har fået udskiftet flere låse, heriblandt en nøglefri kodelås. Fantastisk udført arbejde med sans for detaljer og ikke mindst god rådgivning. Grundig, seriøs og ikke mindst sympatisk fremtræden. Måske Danmarks bedste låsesmed!
  Thomas Munck
  Trustpilot
  Logo

  Vi beskytter din forretning med sikringsgitre

  Hos Låsesmeden Hillerød tilbyder vi dig et professionelt udvalg af mekanisk sikring herunder sikringsgitre.

  Et sikringsgitter findes i forskellige former, alt fra sikringsgitter til vinduer til store rullegitre, som benyttes i butikscenter, hvor sikkerhedsbehovet er større. Sikkerhedsgitre er en yderst effektiv løsning, når det kommer til beskyttelse mod indbrud.

  Med et sikringsgitter undgår du smadrede ruder, og samtidig er det besværligt for indbrudstyve at skære over og bryde op. Alene synet af et sikringsgitter kan i mange tilfælde få indbrudstyve til at give op på forhånd.

  Vi forhandler forskellige løsninger til vores kunder, heriblandt:

  • Faste gitre
  • Rullegitre
  • Aftagelige
  • Svingbare gitre

  Pris på sikringsgitre

  Da vi tilbyder et bredt sortiment af sikkerhedsløsninger, vil prisen på montering af sikringsgitre variere alt efter, hvilken løsning du har behov for. Derfor anbefaler vi, at du tager kontakt til os, og fortæller os nærmere omkring dine ønsker og behov. På den måde kan vi give dig med mest præcise pris på sikringsgitre. Hos os giver vi altid vores professionelle og ærlige rådgivning, hvor vi altid giver dig et tilbud med konkurrencedygtige priser.

  Kontakt os i dag, og få hjælp til montering af et sikringsgitter efter dine behov.

  Sikringsgitre

  Få et tilbud


   Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

   Vi monterer og installerer sikringsgitre i Hillerød og resten af Nordsjælland

   Hos Låsesmeden Hillerød monterer og installerer vi kun branchens bedste løsninger indenfor sikringsgitre til konkurrencedygtige priser. Med vores mere end 20 år i branchen, holder vi os altid opdaterede med de nyeste løsninger, så vi altid kan tilbyde dig en sikkerhedsløsning, der holder for din forretning.

   Jeg er klar til nye projekter

   Kontakt mig straks.

   Jeg kører i hele Nordsjælland.

   Hillerød, Gribskov, Helsingør, Fredensborg, Halsnæs, Hørsholm, Allerød, Frederikssund, Egedal, Furesø, Rudersdal og Lyngby-Taarbæk.

   Kontaktinfo

   Vi har åbent mandag tirsdag onsdag torsdag fredag

   Hos Låsesmeden Hillerød tager vi altid telefonen også uden for åbningstid! Vi har døgnvagt mht. oplåsning, oplukning, omkodning og reparation af låse i Nordsjælland.