Sikringsgitre

Sikringsgitre

Har du brug for at få øget sikkerheden på din butik eller salon? Så er sikringsgitre den helt rigtige løsning.
Her hos Låsesmeden Hillerød har vi mere end 20 års erfaring med montering og installering af sikringsgitre.

Vores professionelle låsesmed i Hillerød tilbyder kun de mest professionelle løsninger på markedet, og står altid klar til at hjælpe dig med sikre din forretning mod indbrud.

Her er 3 gode grunde til at vælge os til levering og installering af sikringsgitre:

 1. Vi tilbyder branchens bedste sikkerhedsløsninger for din forretning.
 2. Professionel låsesmed med 20 års erfaring.
 3. Du får altid et uforpligtende tilbud.

Kontakt mig


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Låsesmeden

  Indehaver

  Jan Andersen er en fag uddannet Låsesmed, med svendebrev og ren straffe attest.

  ★★★★★

  Fik for halvandet år siden udskiftet lås på en terrassedør. Meget fint arbejde. Desværre gik låsen i stykker i går. Låsesmeden kom omgående. Fejlen var en “metaltræthed” i det indre af låsen – noget låsesmeden på ingen måde kunne klandres. Ny lås blev sat i til en meget rimelig pris. Låsesmeden Hillerød kan bestemt anbefales 😊👍

  Jesper Vanddam
  Trustpilot

  ★★★★★

  Super god og hurtig service. Jan var her inden for en halv time efter jeg havde ringet, og var meget sød og forstående – Helt klart den eneste låsesmed jeg vil bruge fremover, hvis uheldet skulle være ude. Fik ham anbefalet af en nabo og et familiemedlem, som også har brugt ham, og jeg vil helt sikkert anbefale ham videre.

  Nadia Andersen
  Trustpilot

  ★★★★★

  Jan fra Låsesmeden Hillerød er en virkelig dygtig låsesmed, der laver et rigtig pænt og velfungerende stykke arbejde. Han er tilmed meget rimelig i sine priser og ikke mindst et meget behageligt menneske, der forstår kundernes behov og ønsker. Vi fik monteret 5 ekstra låse + 2 x hoveddøre i vores Johan Christensen villa, alle sammen smukt monteret med høj brugervenlighed. Låsesmeden Hillerød kan KLART anbefales, og vi ringer efter Jan igen næste gang vi skal have ordnet låse.

  Peter
  Trustpilot

  Vi beskytter din forretning med sikringsgitre

  Hos Låsesmeden Hillerød tilbyder vi dig et professionelt udvalg af mekanisk sikring herunder sikringsgitre.

  Et sikringsgitter findes i forskellige former, alt fra sikringsgitter til vinduer til store rullegitre, som benyttes i butikscenter, hvor sikkerhedsbehovet er større. Sikkerhedsgitre er en yderst effektiv løsning, når det kommer til beskyttelse mod indbrud.

  Med et sikringsgitter undgår du smadrede ruder, og samtidig er det besværligt for indbrudstyve at skære over og bryde op. Alene synet af et sikringsgitter kan i mange tilfælde få indbrudstyve til at give op på forhånd.

  Vi forhandler forskellige løsninger til vores kunder, heriblandt:

  • Faste gitre
  • Rullegitre
  • Aftagelige
  • Svingbare gitre

  Pris på sikringsgitre

  Da vi tilbyder et bredt sortiment af sikkerhedsløsninger, vil prisen på montering af sikringsgitre variere alt efter, hvilken løsning du har behov for. Derfor anbefaler vi, at du tager kontakt til os, og fortæller os nærmere omkring dine ønsker og behov. På den måde kan vi give dig med mest præcise pris på sikringsgitre. Hos os giver vi altid vores professionelle og ærlige rådgivning, hvor vi altid giver dig et tilbud med konkurrencedygtige priser.

  Kontakt os i dag, og få hjælp til montering af et sikringsgitter efter dine behov.

  Sikringsgitre

  Få et tilbud


   Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

   Vi monterer og installerer sikringsgitre i Hillerød og resten af Nordsjælland

   Hos Låsesmeden Hillerød monterer og installerer vi kun branchens bedste løsninger indenfor sikringsgitre til konkurrencedygtige priser. Med vores mere end 20 år i branchen, holder vi os altid opdaterede med de nyeste løsninger, så vi altid kan tilbyde dig en sikkerhedsløsning, der holder for din forretning.

   Jeg er klar til nye projekter

   Kontakt mig straks.

   Jeg kører i hele Nordsjælland.

   Hillerød, Gribskov, Helsingør, Fredensborg, Halsnæs, Hørsholm, Allerød, Frederikssund, Egedal, Furesø, Rudersdal og Lyngby-Taarbæk.

   Kontaktinfo

   Vi har åbent mandag tirsdag onsdag torsdag fredag

   Hos Låsesmeden Hillerød tager vi altid telefonen også uden for åbningstid! Vi har døgnvagt mht. oplåsning, oplukning, omkodning og reparation af låse i Nordsjælland.