Videoovervågning

Videoovervågning

Skal du have hjælpe til at øge sikkerheden i din bolig eller på arbejdspladsen? Så er Låsesmeden Hillerød det helt rigtige valg! Vi har mere end 20 års erfaring med montering og installering af videoovervågning til private og erhverv, og kan med garanti hjælpe dig med at øge din sikkerhed. 
 
Hos os får du altid ærlig og professionel rådgivning, hvor vi altid sætter dine behov og ønsker i første række. På den måde kan vi sikre, at du får den løsning, som er mest effektiv og optimal for dig.

Her er 3 gode grunde til, at du skal vælge os til montering af videoovervågning:

 1. Hos os får du altid branchens skarpeste løsninger.
 2. Professionel rådgivning og vejledning.
 3. Du får altid et uforpligtende tilbud med konkurrencedygtige priser.

Kontakt mig


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Låsesmed

  Indehaver

  Jan Andersen er en fag uddannet Låsesmed, med svendebrev og ren straffe attest.

  ★★★★★

  Super service
  Min lås ville ikke åbnes indefra, så jeg ledte efter gode anmeldelser på Trustpilot og ringede til Jan. Han kom præcis til den aftalte tid og var meget fagligt velfunderet og behagelig. Låsen blev renset og er nu som ny, og jeg er fornøjet. De varmeste anbefalinger herfra.

  Lene Gull

  ★★★★★

  Låst ude på en mandag aften
  Kæresten og jeg låste os ude på en mandag aften. Jeg ringede til flere låsesmede, og fik så fat i Låsesmeden Hillerød.
  Låsesmeden kunne være der indenfor 15 min, og oplyste en pris over telefonen.
  Låsesmeden ankom som aftalt i god tid, og gik med det samme igang.
  Efter cirka 15 min var vi inde i lejligheden.

  Super god service, højt humør og super udadvendt.

  Kan helt sikker anbefale at bruge Låsesmeden Hillerød.

  Daniel Larsen

  ★★★★★

  Super god og hurtig service
  Låsen på vores hoveddør var gået i stykker så vi kontaktede Låsesmeden Hillerød for at få låsen ordnet. Vi er vældig tilfredse med den service vi har fået af Jan fra Låsesmeden Hillerød. Alt, fra den første kontakt til arbejdet var færdiggjort, har fungeret perfekt, hurtigt og med meget høj fokus på at vi som kunde skulle have den bedste service. 5 store stjerner herfra!

  Henrik
  Logo

  Professionel montering og installation af videoovervågning

  Når det kommer til at udvælge og installation af videoovervågning i hjemmet eller virksomheden, kan det være en forvirrende og kompliceret proces, hvis man ikke har den viden, og erfaring det kræver. Der findes nemlig et hav af forskellige løsninger indenfor videoovervågning, hvor der findes meget varierende priser og kvalitet.

  Hos Låsesmeden Hillerød er vi specialister i montering af videoovervågning, hvad enten det gælder huse, virksomheder, institutioner mm. Som professionel låsesmed stiller vi høje krav til kvaliteten af vores arbejde, hvor vi aldrig går på kompromis med de produkter vi benytter. Vælger du os som din foretrukne låsesmed til montering af videoovervågning, er du altid garanteret en effektiv installation, som er fuldført til perfektion.


  Kontakt os allerede i dag, og fortæl os nærmere omkring dine behov og ønsker. Vi står altid klar til at hjælpe dig med vores ekspertise, og giver dig altid et uforpligtende tilbud.

  Kun det bedste indenfor videoovervågning

  Når det kommer til sikkerhed, er overvågningskameraer en af de bedste præventive løsninger, du kan anskaffe dig. Derfor har vi hos Låsesmeden Hillerød specialiseret os indenfor installation af videoovervågning.

  Med vores mere end 20 års erfaring i branchen, har vi hjulpet mange tilfredse kunder med installering og montering af videoovervågning både for private og erhverv. Vi kører ud i det meste af Nordsjælland, og stræber altid efter at montere den allerbedste løsning for dig. Overvejer du at få installeret overvågningskameraer i din bolig eller virksomhed, så står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

  Videoovervågning er en god investering, når det gælder sikkerheden for dig og din bolig, hvor det samtidig er med til at skabe tryghed og ekstra sikkerhed i virksomheden eller i det private.

  Er du i tvivl om, hvilken løsning der er bedst for dig? Så kontakt os nu. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning.

  Få et tilbud


   Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

   Konkurrencedygtige priser på videoovervågning

   Prisen på videoovervågning er meget varierende alt efter, hvilken løsning du skal have installeret.
   Hos Låsesmeden Hillerød tilbyder vi dig en bred vifte af løsninger, hvor vi altid stræber efter at tilbyde dig en løsning til konkurrencedygtige priser.

   For at kunne give dig den mest præcise pris på montering af videoovervågning, anbefaler vi, at du kontakter os og fortæller nærmere omkring dine behov os ønsker.
   Vi giver dig altid et uforpligtende tilbud.

   Kontakt os i dag.

   Jeg er klar til nye projekter

   Kontakt mig straks.

   Jeg kører i hele Nordsjælland.

   Hillerød, Gribskov, Helsingør, Fredensborg, Halsnæs, Hørsholm, Allerød, Frederikssund, Egedal, Furesø, Rudersdal og Lyngby-Taarbæk.

   Kontaktinfo

   Vi har åbent mandag tirsdag onsdag torsdag fredag

   Hos Låsesmeden Hillerød tager vi altid telefonen også uden for åbningstid! Vi har døgnvagt mht. oplåsning, oplukning, omkodning og reparation af låse i Nordsjælland.

   Kontakt mig