Videoovervågning

Videoovervågning

Skal du have hjælpe til at øge sikkerheden i din bolig eller på arbejdspladsen? Så er Låsesmeden Hillerød det helt rigtige valg! Vi har mere end 20 års erfaring med montering og installering af videoovervågning til private og erhverv, og kan med garanti hjælpe dig med at øge din sikkerhed. 
 
Hos os får du altid ærlig og professionel rådgivning, hvor vi altid sætter dine behov og ønsker i første række. På den måde kan vi sikre, at du får den løsning, som er mest effektiv og optimal for dig.

Her er 3 gode grunde til, at du skal vælge os til montering af videoovervågning:

 1. Hos os får du altid branchens skarpeste løsninger.
 2. Professionel rådgivning og vejledning.
 3. Du får altid et uforpligtende tilbud med konkurrencedygtige priser.

Kontakt mig


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Låsesmeden

  Indehaver

  Jan Andersen er en fag uddannet Låsesmed, med svendebrev og ren straffe attest.

  ★★★★★

  Fik for halvandet år siden udskiftet lås på en terrassedør. Meget fint arbejde. Desværre gik låsen i stykker i går. Låsesmeden kom omgående. Fejlen var en “metaltræthed” i det indre af låsen – noget låsesmeden på ingen måde kunne klandres. Ny lås blev sat i til en meget rimelig pris. Låsesmeden Hillerød kan bestemt anbefales 😊👍

  Jesper Vanddam
  Trustpilot

  ★★★★★

  Super god og hurtig service. Jan var her inden for en halv time efter jeg havde ringet, og var meget sød og forstående – Helt klart den eneste låsesmed jeg vil bruge fremover, hvis uheldet skulle være ude. Fik ham anbefalet af en nabo og et familiemedlem, som også har brugt ham, og jeg vil helt sikkert anbefale ham videre.

  Nadia Andersen
  Trustpilot

  ★★★★★

  Jan fra Låsesmeden Hillerød er en virkelig dygtig låsesmed, der laver et rigtig pænt og velfungerende stykke arbejde. Han er tilmed meget rimelig i sine priser og ikke mindst et meget behageligt menneske, der forstår kundernes behov og ønsker. Vi fik monteret 5 ekstra låse + 2 x hoveddøre i vores Johan Christensen villa, alle sammen smukt monteret med høj brugervenlighed. Låsesmeden Hillerød kan KLART anbefales, og vi ringer efter Jan igen næste gang vi skal have ordnet låse.

  Peter
  Trustpilot

  Professionel montering og installation af videoovervågning

  Når det kommer til at udvælge og installation af videoovervågning i hjemmet eller virksomheden, kan det være en forvirrende og kompliceret proces, hvis man ikke har den viden, og erfaring det kræver. Der findes nemlig et hav af forskellige løsninger indenfor videoovervågning, hvor der findes meget varierende priser og kvalitet.

  Hos Låsesmeden Hillerød er vi specialister i montering af videoovervågning, hvad enten det gælder huse, virksomheder, institutioner mm. Som professionel låsesmed stiller vi høje krav til kvaliteten af vores arbejde, hvor vi aldrig går på kompromis med de produkter vi benytter. Vælger du os som din foretrukne låsesmed til montering af videoovervågning, er du altid garanteret en effektiv installation, som er fuldført til perfektion.


  Kontakt os allerede i dag, og fortæl os nærmere omkring dine behov og ønsker. Vi står altid klar til at hjælpe dig med vores ekspertise, og giver dig altid et uforpligtende tilbud.

  Kun det bedste indenfor videoovervågning

  Når det kommer til sikkerhed, er overvågningskameraer en af de bedste præventive løsninger, du kan anskaffe dig. Derfor har vi hos Låsesmeden Hillerød specialiseret os indenfor installation af videoovervågning.

  Med vores mere end 20 års erfaring i branchen, har vi hjulpet mange tilfredse kunder med installering og montering af videoovervågning både for private og erhverv. Vi kører ud i det meste af Nordsjælland, og stræber altid efter at montere den allerbedste løsning for dig. Overvejer du at få installeret overvågningskameraer i din bolig eller virksomhed, så står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

  Videoovervågning er en god investering, når det gælder sikkerheden for dig og din bolig, hvor det samtidig er med til at skabe tryghed og ekstra sikkerhed i virksomheden eller i det private.

  Er du i tvivl om, hvilken løsning der er bedst for dig? Så kontakt os nu. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning.

  Få et tilbud


   Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

   Konkurrencedygtige priser på videoovervågning

   Prisen på videoovervågning er meget varierende alt efter, hvilken løsning du skal have installeret.
   Hos Låsesmeden Hillerød tilbyder vi dig en bred vifte af løsninger, hvor vi altid stræber efter at tilbyde dig en løsning til konkurrencedygtige priser.

   For at kunne give dig den mest præcise pris på montering af videoovervågning, anbefaler vi, at du kontakter os og fortæller nærmere omkring dine behov os ønsker.
   Vi giver dig altid et uforpligtende tilbud.

   Kontakt os i dag.

   Jeg er klar til nye projekter

   Kontakt mig straks.

   Jeg kører i hele Nordsjælland.

   Hillerød, Gribskov, Helsingør, Fredensborg, Halsnæs, Hørsholm, Allerød, Frederikssund, Egedal, Furesø, Rudersdal og Lyngby-Taarbæk.

   Kontaktinfo

   Vi har åbent mandag tirsdag onsdag torsdag fredag

   Hos Låsesmeden Hillerød tager vi altid telefonen også uden for åbningstid! Vi har døgnvagt mht. oplåsning, oplukning, omkodning og reparation af låse i Nordsjælland.