Udskiftning af lås

Udskiftning af lås

Hos Låsesmeden Hillerød har vi mere end 20 års erfaring med udskiftning af lås i Hillerød og resten af Nordsjælland.
Vores professionelle låsesmed tilbyder låseskift både til privat og erhverv. Uanset om du skal have hjælp til at skifte lås i din hoveddør i lejelejelighed, hus eller på arbejdspladsen, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder en bred vifte af låseservice, og kan med garanti hjælpe dig med din opgave.

Her er 3 gode grunde til, at du skal vælge os til at skifte din lås:

 1. Vi tilbyder altid en hurtig og effektiv løsning til en god pris.
 2. Vi benytter altid de nyeste låsesystemer på markedet.
 3. Vi rykker hurtigt ud til din opgave, og overholder altid vores aftaler.

Kontakt mig


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Låsesmed

  Indehaver

  Jan Andersen er en fag uddannet Låsesmed, med svendebrev og ren straffe attest.

  ★★★★★

  Jeg kontaktede Jan i sidste uge med henblik udskiftning af den slidte lås i min hoveddør. Jan kom allerede samme uge. Magen til venligt og serviceminded menneske skal man simpelthen lede længe efter! Jan klarede udskiftningen af låsen på en times tid og orienterede mig godt undervejs. Der var også tid til lidt snak med min lille søn som var hjemme. Alt i alt en positiv oplevelse som jeg vil give fem stjerner. Jeg kan klart anbefale Jan.
  Cecilie Nielsen
  Trustpilot

  ★★★★★

  Jan fra Låsesmeden Hillerød er en virkelig dygtig låsesmed, der laver et rigtig pænt og velfungerende stykke arbejde. Han er tilmed meget rimelig i sine priser og ikke mindst et meget behageligt menneske, der forstår kundernes behov og ønsker. Vi fik monteret 5 ekstra låse + 2 x hoveddøre i vores Johan Christensen villa, alle sammen smukt monteret med høj brugervenlighed. Låsesmeden Hillerød kan KLART anbefales, og vi ringer efter Jan igen næste gang vi skal have ordnet låse.

  Peter
  Trustpilot

  ★★★★★

  Vi har fået udskiftet flere låse, heriblandt en nøglefri kodelås. Fantastisk udført arbejde med sans for detaljer og ikke mindst god rådgivning. Grundig, seriøs og ikke mindst sympatisk fremtræden. Måske Danmarks bedste låsesmed!
  Thomas Munck
  Trustpilot
  Logo

  Professionel hjælp til udskiftning af lås

  Er din lås ved at være forældet og ved at være slidte? Eller har du brug for en nyere og mere sikker løsning? Så er du kommet til det helt rigtige sted!

  Med vores mere end 20 år i branchen, har vi stor erfaring med at skifte låse i hoveddør i både huse, lejelejligheder, virksomheder mm. Vores låsesmed er topprofessionel, og tilbyder dig altid låseskiftning til en god pris.

  Uanset hvilken opgave indenfor låseservice du står med, kan vi med garanti hjælpe dig med at løse den. Vi hjælper dig med at udskifte alle typer låsesystemer, hvor vores spidskompetence er udskiftning af Ruko lås mm.

  Det anbefales af mange forsikringsselskaber, at man udskifter ældre låse, da de er mindre sikre, og er lettere at bryde op af indbrudstyve. Så hvis du står med et ældre låsesystem, så kontakt os allerede i dag.

  Vi står altid klar med vores ekspertise, og giver dig altid uforpligtende råd og vejledning omkring den bedste løsning for din sikkerhed.

  Reparation & montering

  Fast 500 kr.

  Fast lav timepris for reparation og montering af mekaniske eller elektroniske låsesystemer.

  For repration og montering af låsesystemer til en altid fast lav timepris. Arbejdet udføres altid med kvalitets og gennemtestet produkter, når du har brug for det inden for vores åbningstider.

  Udskiftning af lås i hoveddør

  Når det kommer til sikkerheden i dit hjem, er låsen i din hoveddør og andre ydredøre det vigtigste at få sikret. Det gælder både for din sikkerhed og dine ejendeles.

  Derudover er det også vigtigt, at dit hjem er sikret i forhold til, hvis der eventuelt skulle være en erstatningssag med forsikringsselskabet indblandet i forbindelse med indbrud.

  Hos Låsesmeden Hillerød har vi mere end 20 års erfaring med udskiftning af lås i hoveddør, og hjælper dig med udskiftning af alle typer låsesystemer af alle mærker. Her er vores største anbefaling Ruko låsesystemer, når der skal skiftes til nye låsesystemer.

  Ruko låse er nogle af de sikreste og mest gennemtestede låsesystemer på markedet, og byder på
  sikkerhed i højeste kvalitet til din hoveddør. Når du skal have skiftet lås i din hoveddør, bør du altid vælge dirke- og boresikrede låse. Det gør det svært for potentielle indbrudstyve at bryde ind i dit hjem.

  Har du brug for professionel vejledning og rådgivning omkring låseudskiftning i din hoveddør, så kontakt os allerede i dag. Vi står altid klar til at hjælpe dig!

  Udskiftning af lås

  Få et tilbud


   Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

   Hvad koster udskiftning af lås

   Prisen på udskiftning af lås varierer alt efter, hvilken type lås du har i forvejen, hvor gammel den er, hvordan den er opsat, og hvilket låsesystem du ønsker at skifte til.

   I visse tilfælde er det ikke nødvendigt at skifte hele låsen, hvor du kan nøjes med omkodning af lås. For at kunne give dig den mest præcise pris på udskiftning af lås, anbefaler vi, at du tager kontakt til os og fortæller os nærmere om din situation.

   Nogle gange kan vi klare det over telefonen, hvor det andre gange kræver, at vi kommer ud og kigger på låsen for, at kunne give dig en præcis pris på udskiftning af lås. Uanset hvordan din situation ser ud, giver vi dig altid et gratis og uforpligtende tilbud på udskiftning af lås.

   Jeg er klar til nye projekter

   Kontakt mig straks.

   Jeg kører i hele Nordsjælland.

   Hillerød, Gribskov, Helsingør, Fredensborg, Halsnæs, Hørsholm, Allerød, Frederikssund, Egedal, Furesø, Rudersdal og Lyngby-Taarbæk.

   Kontaktinfo

   Vi har åbent mandag tirsdag onsdag torsdag fredag

   Hos Låsesmeden Hillerød tager vi altid telefonen også uden for åbningstid! Vi har døgnvagt mht. oplåsning, oplukning, omkodning og reparation af låse i Nordsjælland.