Omkodning af lås

Omkodning af lås

Hos Låsesmeden Hillerød har vi igennem mere end 20 år i branchen udført 1000-vis af opgaver indenfor omkodning af lås i hele Nordsjælland. Vores professionelle låsesmed hjælper dig med omkodning af lås på alle slags låsesystemer både til privat og erhverv.

Hos os får du kun branchens skarpeste låsesmed, som altid står klar til at hjælpe dig med at omkode din lås til en god pris.

Her er 3 gode grunde til, at du skal vælge os til omkodning af lås:

 1. Vi har gode faste priser på omkodning af lås.
 2. Professionel låsesmed med mere end 20 års erfaring.
 3. Vi er først færdige med din opgave, når du er 110% tilfreds.
Kontakt mig


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Låsesmed

  Indehaver

  Jan Andersen er en fag uddannet Låsesmed, med svendebrev og ren straffe attest.

  ★★★★★

  Sparede os penge

  Meget venlig og faglig dygtig låsesmed, der fiksede vores hoveddørs låsekasse uden at svejse låsen ud. Dette sparede os en del penge.

  Kim Bernbom

  ★★★★★

  Super Service
  Min lås ville ikke åbnes indefra, så jeg ledte efter gode anmeldelser på Trustpilot og ringede til Jan. Han kom præcis til den aftalte tid og var meget fagligt velfunderet og behagelig. Låsen blev renset og er nu som ny, og jeg er fornøjet. De varmeste anbefalinger herfra.

  Lene Gull

  ★★★★★

  Låst ude på en mandag aftenKæresten og jeg låste os ude på en mandag aften. Jeg ringede til flere låsesmede, og fik så fat i Låsesmeden Hillerød.
  Låsesmeden kunne være der indenfor 15 min, og oplyste en pris over telefonen.
  Låsesmeden ankom som aftalt i god tid, og gik med det samme igang.
  Efter cirka 15 min var vi inde i lejligheden.

  Super god service, højt humør og super udadvendt.

  Kan helt sikker anbefale at bruge Låsesmeden Hillerød.

  Daniel Larsen
  Logo

  Låsesmed med flair for omkodning af lås

  Har du tabt din nøgle, fået den stjålet eller er flyttet ind i en ny bolig?

  Det kan være en stor bekymring ikke at vide, hvem og hvor mange der har adgang til ens bolig og værdier. Dine nøgler kunne være havnet i de forkerte hænder, eller hvis du er flyttet ind i en bolig, kan der være mulighed for, at tidligere ejere stadigvæk kunne have adgang, hvis låsen aldrig har været skiftet eller omkodet.

  Heldigvis kan vi hjælpe dig af med disse bekymringer. Med vores mere end 20 år i branchen, har vi udført 1000-vis af omkodninger af låse for tilfredse kunder i hele Nordsjælland, og står klar til at rykke ud og hjælpe dig akut.  Du bør overveje denne løsning, hvis du har tabt eller fået dine nøgler, da det er lang mere ansvarligt at få omkodet din lås med det samme, så de mistede nøgler sættes ud af spil hurtigst muligt. Det er også en af de billigste måder at øge din boligs sikkerhed på, og forebygge besøg fra ubudne gæster.

  Skal du have hjælp af en professionel låsesmed, som kan omkode en lås hurtigt og effektivt? Så kontakt os allerede i dag. Vi står altid klar til at hjælpe dig døgnet rundt.

  Omkodning af lås

  Første 600 kr.

  Omkodning af låse ved indflytning sikrer at det kun er dig der har nøgler til din nye bolig. Ved tab eller tyveri af nøgler skal låsen også lægges om indenfor 24 timer hvis forsikringen skal dække.

  Udskiftning eller omkodning af lås?

  I nogle tilfælde vil det være mere sikkert, at få foretaget en udskiftning af lås fremfor at omkode låsen.

  Det kan bl.a. være i tilfælde, hvor låsesystemet i dine ydredøre er gamle eller slidte, og sikkerheden ikke længere er tilsvarende for det anbefalet sikkerhedssniveau for en lås – specielt i dine yderdøre. Specielt gælder det, hvis du har en låsecylinder, hvor tilhørende nøgler har et rundt cylinderhovedet.

  Her er tale om ældre Ruko låsesystemer som f.eks. Ruko Serie 500, hvor nøglerne er kendetegnet ved
  deres runde hoved, og kan være et tegn på, at dine ydrelåse er forholdsvis nemme at åbne af indbrudstyve med at bore låsen op eller ved hjælp af en banke nøgle. Derfor anbefaler vi, at hvis du har et ældre låsesystem, at du overvejer en udskiftning af lås fremfor omkodning. Her kan vi anbefale nyere Ruko Cylindre som er nyere heriblandt Ruko Serie 1200 eller Ruko Garant Plus.

  Sikring af dit hus

  Vi anbefaler at du udskifter låsen når:

  – Låsen er slidt og nem at bryde op

  – Hvis låsen er mere end 10 år gammel

  – Hvis låsen på dine ydredøre har mindre end 10 stifter.

  – Vi anbefaler at have min. 2 låse på dine ydredøre for øget sikkerhed

  Det er anbefalet af flere forsikringsselskaber, at du udskifter låsen, hvis den er ældre, da de er nemmere for indbrudstyve at bryde op. Ældre boliger fra 60’erne og 70’erne har typisk Ruko 500 eller 600 monteret i ydredørene, hvor det her ville være en god ide med en udskiftning fremfor en omkodning af låsene.

  Som din professionelle låsesmed med mere end 20 års erfaring i branchen, står vi altid klar til at give dig råd og vejledning omkring den bedste og sikreste løsning for dig. Er du i tvivl om, hvad der ville være den bedste løsning for dig, så kontakt os allerede i dag. Vi giver dig altid et ærligt og uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris.

  Få et tilbud


   Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

   Hvad koster omkodning af lås?

   Prisen på omkodning af lås afhænger af forskellige faktorer. Vores pris starter på 600 kr., hvor der herefter skal tages højde for, hvornår på døgnet du skal have udført indgrebet, hvor mange låse det drejer sig om, og om det både er indvendigt og udvendigt.

   Omkodning af lås er den billigste måde, at få sikkerheden på din bolig helt i top. Hos os tilbyder vi altid omkodning af lås til en god pris, hvor vi aldrig nogensinde går på kompromis med kvaliteten.

   Er du i tvivl om, hvor stort et indgreb du har behov for, så kontakt os allerede i dag.

   Jeg er klar til nye projekter
   Kontakt mig straks.

   Jeg kører i hele Nordsjælland.

   Hillerød, Gribskov, Helsingør, Fredensborg, Halsnæs, Hørsholm, Allerød, Frederikssund, Egedal, Furesø, Rudersdal og Lyngby-Taarbæk.

   Kontaktinfo

   Vi har åbent mandag tirsdag onsdag torsdag fredag

   Hos Låsesmeden Hillerød tager vi altid telefonen også uden for åbningstid! Vi har døgnvagt mht. oplåsning, oplukning, omkodning og reparation af låse i Nordsjælland.

   Kontakt mig