Oplukning af bil

Oplukning af bil

Her hos Låsesmeden Hillerød er vi din topprofessionelle låsesmed, som har mere end 20 års erfaring i branchen. Vi hjælper dig med oplukning af bil i Hillerød og resten af Nordsjælland, hvor vi har stor erfaring med oplukning på de fleste bilmærker uanset årgang.

Hos os får du altid oplukning af bil til en god pris, hvor vi aldrig går på kompromis med kvalitet og service. Har du låst dig selv ude af din bil, og har brug for professionel hjælp til at få låst den op? Så star vi altid klar med hurtig udrykning for at hjælpe dig!

Her er 3 gode grunde til, at du skal vælge os til oplukning af bil:

 1. Vi har mange års erfaring med oplukning af de fleste slags biler.
 2. Vi stræber altid efter det perfekte resultat
 3. Vi arbejder hurtigt og effektivt til fornuftige priser.

Kontakt mig


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Låsesmed

  Indehaver

  Jan Andersen er en fag uddannet Låsesmed, med svendebrev og ren straffe attest.

  ★★★★★

  Jeg kontaktede Jan i sidste uge med henblik udskiftning af den slidte lås i min hoveddør. Jan kom allerede samme uge. Magen til venligt og serviceminded menneske skal man simpelthen lede længe efter! Jan klarede udskiftningen af låsen på en times tid og orienterede mig godt undervejs. Der var også tid til lidt snak med min lille søn som var hjemme. Alt i alt en positiv oplevelse som jeg vil give fem stjerner. Jeg kan klart anbefale Jan.
  Cecilie Nielsen
  Trustpilot

  ★★★★★

  Jan fra Låsesmeden Hillerød er en virkelig dygtig låsesmed, der laver et rigtig pænt og velfungerende stykke arbejde. Han er tilmed meget rimelig i sine priser og ikke mindst et meget behageligt menneske, der forstår kundernes behov og ønsker. Vi fik monteret 5 ekstra låse + 2 x hoveddøre i vores Johan Christensen villa, alle sammen smukt monteret med høj brugervenlighed. Låsesmeden Hillerød kan KLART anbefales, og vi ringer efter Jan igen næste gang vi skal have ordnet låse.

  Peter
  Trustpilot

  ★★★★★

  Vi har fået udskiftet flere låse, heriblandt en nøglefri kodelås. Fantastisk udført arbejde med sans for detaljer og ikke mindst god rådgivning. Grundig, seriøs og ikke mindst sympatisk fremtræden. Måske Danmarks bedste låsesmed!
  Thomas Munck
  Trustpilot
  Logo

  Professionel af oplukning af bil i Nordsjælland

  Som din professionelle låsesmed står vi altid klar til at hjælpe dig med oplukning af bil i Hillerød og resten af Nordsjælland uanset, hvilken bil og årgang du står med. Når det kommer til biloplukning, er vi eksperter. Vi har den erfaring og uddannelse, der skal til for at hjælpe dig med at få åbnet din bil hurtigt og effektivt, hvor vi også har det rette specialudstyr det kræver til indgrebet. 

  Hos Låsesmeden Hillerød tilbyder vi altid en fastpris på oplukning af bil, hvor vores priser starter fra 1200kr. Vi kører døgnvagt alle dage for at sikre, at vi kan hjælpe dig med at åbne din bil, selv på de mest ubelejlige tidspunkter på døgnet. Når det kommer til biloplukning, arbejder vi altid meget omhyggeligt for at sikre, at der ikke opstår skader, eller noget der bliver ødelagt under selve oplukningen.

  Skal du have hjælp til få låst bilen op af en super kompetent låsesmed i Nordsjælland? Så kontakt os allerede i dag. Vi stræber altid efter at rykke ud til dig hurtigst muligt.

  Priser

  Fra 600 kr.

  Oplukning af biler, lejligheder, huse, garager, pengeskabe – vi er altid klar når du har brug for hjælp.

  Har du akut brug for oplukning af bil?

  Hvis man har låst sig selv ude af sin bil, er det sjældent på et belejligt tidspunkt, da man oftest først finder ud af det, når man skal bruge bilen. Derfor vil der som oftest også være akut brug hjælp til oplukning af bil. Uanset om du har glemt nøglen i bilen, i bagagerummet, eller bildøren bare ikke gider op, så star vi altid til rådighed for at hjælpe dig. Vores låsesmed kører ud døgnet rundt i hele Nordsjælland, og ankommer oftest til dig indenfor kort tid, så du kan komme ind i din bil igen hurtigst muligt.

  I de fleste tilfælde kan vi forsikre dig, at vi kan klare oplukningen relativt hurtigt, men i visse tilfælde kan det ske, at det er låsen i bilen, som er i stykker. Er det tilfældet, kan det kræve et større indgreb, som kan tage længere tid.
  Med vores mere end 20 år har vi stået overfor de fleste udfordringer og kan med garanti hjælpe dig med en effektiv løsning, som kan give dig adgang til din bil igen.

  Vi står klar til at hjælpe

  Få et tilbud


   Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

   Hvad koster oplukning af bil?

   Vores pris på en låsesmed til oplukning af bil er som udgangspunkt en fastpris på 1200 kr. Denne pris gælder uanset, hvilken bil og årgang du skal have adgang til. Prisen på oplukning af bil gælder lige såvel døgnet rundt på alle dage.

   Når du ringer til os, får du altid den faste pris inden vi kommer ud til dig. På den måde slipper du for uforudsete omkostninger.

   Hos Låsesmeden Hillerød får du altid et tilbud, som du kan regne med, og skulle prisen være en anden end 1200 kr. vil du også altid blive informeret om dette, inden vi går i gang med at udføre opgaven.

   Vil du høre mere om vores priser på biloplukning, så kontakt os allerede i dag til en uforpligtende
   samtale.

   Jeg er klar til nye projekter

   Kontakt mig straks.

   Jeg kører i hele Nordsjælland.

   Hillerød, Gribskov, Helsingør, Fredensborg, Halsnæs, Hørsholm, Allerød, Frederikssund, Egedal, Furesø, Rudersdal og Lyngby-Taarbæk.

   Kontaktinfo

   Vi har åbent mandag tirsdag onsdag torsdag fredag

   Hos Låsesmeden Hillerød tager vi altid telefonen også uden for åbningstid! Vi har døgnvagt mht. oplåsning, oplukning, omkodning og reparation af låse i Nordsjælland.