Elektronisk sikring

En elektronisk sikring er i mange tilfælde en rigtig god løsning, som kan være med til at supplere mekanisk sikring og øge sikkerheden. Hos Låsesmeden Hillerød har vi mere end 20 års erfaring med elektronisk sikring, hvor vi hjælper dig med branchen bedste løsninger inden for:

Som din professionelle låsesmed i Nordsjælland sætter vi altid dine behov og ønsker i første række uanset, hvilken elektronisk sikkerhedsløsning du vælger. Vi tager løbende kurser inden for faget, så vi altid er opdateret på de nyeste bedste løsninger på markedet.

En elektronisk sikkerhedsløsning kan være en fordel, når der tale om virksomheder eller institutioner, hvor adgangen f.eks. skal være begrænset for specifikke personer. 

Hos Låsesmeden Hillerød står vi altid klar til at hjælpe dig med at øge sikkerheden, uanset om det er til privat eller erhverv.

Kontakt os i dag og få en professionel løsning indenfor elektronisk sikkerhed. Vi giver altid et uforpligtende tilbud med en god pris.

Kontakt mig


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Låsesmed

  Indehaver

  Jan Andersen er en fag uddannet Låsesmed, med svendebrev og ren straffe attest.

  Ekspert i elektronisk sikring

  Står du og mangler en professionel låsesmed i Nordsjælland, som kan hjælpe dig med at installere branchens bedste løsninger inden for elektronisk sikring? Så tøv ikke med at kontakte Låsesmeden Hillerød. Vi kører 24 timer i døgnet, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig, uanset om du har låst dig selv ude, eller du har behov for at øge din sikkerhed.

  Vi stræber altid efter at hjælpe dig hurtigst muligt, og sætter altid dine behov og ønsker i første række.

  Ønsker du hjælp fra branchens skarpeste låsesmed i Nordsjælland, så kontakt os allerede i dag. 

  Vi ser frem til at høre fra dig!

   

  ★★★★★

  Sparede os penge

  Meget venlig og faglig dygtig låsesmed, der fiksede vores hoveddørs låsekasse uden at svejse låsen ud. Dette sparede os en del penge.

  Kim Bernbom

  ★★★★★

  Super Service
  Min lås ville ikke åbnes indefra, så jeg ledte efter gode anmeldelser på Trustpilot og ringede til Jan. Han kom præcis til den aftalte tid og var meget fagligt velfunderet og behagelig. Låsen blev renset og er nu som ny, og jeg er fornøjet. De varmeste anbefalinger herfra.

  Lene Gull

  ★★★★★

  Låst ude på en mandag aftenKæresten og jeg låste os ude på en mandag aften. Jeg ringede til flere låsesmede, og fik så fat i Låsesmeden Hillerød.
  Låsesmeden kunne være der indenfor 15 min, og oplyste en pris over telefonen.
  Låsesmeden ankom som aftalt i god tid, og gik med det samme igang.
  Efter cirka 15 min var vi inde i lejligheden.

  Super god service, højt humør og super udadvendt.

  Kan helt sikker anbefale at bruge Låsesmeden Hillerød.

  Daniel Larsen
  Logo

  Valg af den rette elektroniske lås

  At beskytte dit hjem eller virksomhed er af afgørende betydning for at skabe tryghed og sikkerhed. Traditionelle låse kan være udsatte overfor indbrud og kan være og lette at manipulere for uønskede gæster. Derfor er elektronisk sikring blevet mere populært blandt både private og erhvervskunder.

  En elektronisk lås giver dig mulighed for at kontrollere og overvåge adgangen til dit hjem eller kontor mere effektivt. Med en elektronisk lås kan du nemt ændre adgangskoder eller fjernstyre låsen, hvilket er en stor fordel, hvis du har brug for at give nogen midlertidig adgang til din ejendom. 

  Når du vælger den rette lås inden for elektronisk sikring, er der nogle faktorer du bør overveje. Først og fremmest er det vigtigt at låsen er certificeret og opfylder de nødvendige sikkerhedsstandarder.

  Derefter er det en god fordel at vælge en lås af høj kvalitet, der er modstandsdygtig over for indbrudsforsøg. Derudover er det vigtigt, at tænke på din hverdag og behov. Hvis du har børn eller ældre familiemedlemmer, kan det være en fordel at vælge en lås med en nem og hurtig adgangsmetode, f.eks. en fingeraftrykslås eller en nøglekortlæser. Hvis du har mange mennesker, der skal adgang til dit hjem eller virksomhed, kan det være en god ide at vælge en lås med mulighed for at programmere flere adgangskoder. 

  Hos Låsesmeden Hillerød er vi eksperter inden for elektronisk sikring og kan hjælpe dig med at vælge den rette elektroniske lås til din hoveddør. Vores erfarne låsesmede står klar til at rådgive og assistere dig i processen.

  Få et tilbud


   Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

   Med elektronisk sikring, opretholder vi din tryghed og sikkerhed

   Det er vores opgave at sikre din tryghed og sikkerhed, uanset om du er privatperson eller virksomhedsejer. Derfor er vi her med elektronisk sikring for at hjælpe dig med at føle dig tryg og beskytte det, der er vigtigt for dig.

   Vi ønsker at skabe en personlig og tillidsfuld relation til vores kunder. Vores team vil altid behandle dig med respekt, lytte til dine behov og finde den bedste elektroniske sikring til dig.

   Du kan stole på at vi altid leverer pålidelig og professionel service. Vi har mere end 20 års erfaring inden for elektronisk sikring og er altid opdaterede med de nyeste teknologier og løsninger. Vi er stolte af at være en betroet partner for vores kunder og vil altid stræbe efter at leverer den bedste service.

   Jeg er klar til nye projekter
   Kontakt mig straks.

   Jeg kører i hele Nordsjælland.

   Hillerød, Gribskov, Helsingør, Fredensborg, Halsnæs, Hørsholm, Allerød, Frederikssund, Egedal, Furesø, Rudersdal og Lyngby-Taarbæk.

   Kontaktinfo

   Vi har åbent mandag tirsdag onsdag torsdag fredag

   Hos Låsesmeden Hillerød tager vi altid telefonen også uden for åbningstid! Vi har døgnvagt mht. oplåsning, oplukning, omkodning og reparation af låse i Nordsjælland.

   Kontakt mig