Elektronisk sikring

En elektronisk sikring er i mange tilfælde en rigtig god løsning, som kan være med til at supplere mekanisk sikring og øge sikkerheden. Hos Låsesmeden Hillerød har vi mere end 20 års erfaring med elektronisk sikring, hvor vi hjælper dig med branchen bedste løsninger inden for:

Som din professionelle låsesmed i Nordsjælland sætter vi altid dine behov og ønsker i første række uanset, hvilken elektronisk sikkerhedsløsning du vælger. Vi tager løbende kurser inden for faget, så vi altid er opdateret på de nyeste bedste løsninger på markedet.

En elektronisk sikkerhedsløsning kan være en fordel, når der tale om virksomheder eller institutioner, hvor adgangen f.eks. skal være begrænset for specifikke personer. 

Hos Låsesmeden Hillerød står vi altid klar til at hjælpe dig med at øge sikkerheden, uanset om det er til privat eller erhverv.

Kontakt os i dag og få en professionel løsning indenfor elektronisk sikkerhed. Vi giver altid et uforpligtende tilbud med en god pris.

Kontakt mig


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Låsesmeden

  Indehaver

  Jan Andersen er en fag uddannet Låsesmed, med svendebrev og ren straffe attest.

  Ekspert i elektronisk sikring

  Står du og mangler en professionel låsesmed i Nordsjælland, som kan hjælpe dig med at installere branchens bedste løsninger inden for elektronisk sikring? Så tøv ikke med at kontakte Låsesmeden Hillerød. Vi kører 24 timer i døgnet, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig, uanset om du har låst dig selv ude, eller du har behov for at øge din sikkerhed.

  Vi stræber altid efter at hjælpe dig hurtigst muligt, og sætter altid dine behov og ønsker i første række.

  Ønsker du hjælp fra branchens skarpeste låsesmed i Nordsjælland, så kontakt os allerede i dag. 

  Vi ser frem til at høre fra dig!

   

  ★★★★★

  Fik for halvandet år siden udskiftet lås på en terrassedør. Meget fint arbejde. Desværre gik låsen i stykker i går. Låsesmeden kom omgående. Fejlen var en “metaltræthed” i det indre af låsen – noget låsesmeden på ingen måde kunne klandres. Ny lås blev sat i til en meget rimelig pris. Låsesmeden Hillerød kan bestemt anbefales 😊👍

  Jesper Vanddam
  Trustpilot

  ★★★★★

  Super god og hurtig service. Jan var her inden for en halv time efter jeg havde ringet, og var meget sød og forstående – Helt klart den eneste låsesmed jeg vil bruge fremover, hvis uheldet skulle være ude. Fik ham anbefalet af en nabo og et familiemedlem, som også har brugt ham, og jeg vil helt sikkert anbefale ham videre.

  Nadia Andersen
  Trustpilot

  ★★★★★

  Jan fra Låsesmeden Hillerød er en virkelig dygtig låsesmed, der laver et rigtig pænt og velfungerende stykke arbejde. Han er tilmed meget rimelig i sine priser og ikke mindst et meget behageligt menneske, der forstår kundernes behov og ønsker. Vi fik monteret 5 ekstra låse + 2 x hoveddøre i vores Johan Christensen villa, alle sammen smukt monteret med høj brugervenlighed. Låsesmeden Hillerød kan KLART anbefales, og vi ringer efter Jan igen næste gang vi skal have ordnet låse.

  Peter
  Trustpilot

  Jeg er klar til nye projekter

  Kontakt mig straks.

  Jeg kører i hele Nordsjælland.

  Hillerød, Gribskov, Helsingør, Fredensborg, Halsnæs, Hørsholm, Allerød, Frederikssund, Egedal, Furesø, Rudersdal og Lyngby-Taarbæk.

  Kontaktinfo

  Vi har åbent mandag tirsdag onsdag torsdag fredag

  Hos Låsesmeden Hillerød tager vi altid telefonen også uden for åbningstid! Vi har døgnvagt mht. oplåsning, oplukning, omkodning og reparation af låse i Nordsjælland.