Elektronisk sikring

En elektronisk sikring er i mange tilfælde en rigtig god løsning, som kan være med til at supplere mekanisk sikring og øge sikkerheden. Hos Låsesmeden Hillerød har vi mere end 20 års erfaring med elektronisk sikring, hvor vi hjælper dig med branchen bedste løsninger inden for:

Som din professionelle låsesmed i Nordsjælland sætter vi altid dine behov og ønsker i første række uanset, hvilken elektronisk sikkerhedsløsning du vælger. Vi tager løbende kurser inden for faget, så vi altid er opdateret på de nyeste bedste løsninger på markedet.

En elektronisk sikkerhedsløsning kan være en fordel, når der tale om virksomheder eller institutioner, hvor adgangen f.eks. skal være begrænset for specifikke personer. 

Hos Låsesmeden Hillerød står vi altid klar til at hjælpe dig med at øge sikkerheden, uanset om det er til privat eller erhverv.

Kontakt os i dag og få en professionel løsning indenfor elektronisk sikkerhed. Vi giver altid et uforpligtende tilbud med en god pris.

Kontakt mig


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Låsesmed

  Indehaver

  Jan Andersen er en fag uddannet Låsesmed, med svendebrev og ren straffe attest.

  Ekspert i elektronisk sikring

  Står du og mangler en professionel låsesmed i Nordsjælland, som kan hjælpe dig med at installere branchens bedste løsninger inden for elektronisk sikring? Så tøv ikke med at kontakte Låsesmeden Hillerød. Vi kører 24 timer i døgnet, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig, uanset om du har låst dig selv ude, eller du har behov for at øge din sikkerhed.

  Vi stræber altid efter at hjælpe dig hurtigst muligt, og sætter altid dine behov og ønsker i første række.

  Ønsker du hjælp fra branchens skarpeste låsesmed i Nordsjælland, så kontakt os allerede i dag. 

  Vi ser frem til at høre fra dig!

   

  ★★★★★

  Super service
  Min lås ville ikke åbnes indefra, så jeg ledte efter gode anmeldelser på Trustpilot og ringede til Jan. Han kom præcis til den aftalte tid og var meget fagligt velfunderet og behagelig. Låsen blev renset og er nu som ny, og jeg er fornøjet. De varmeste anbefalinger herfra.

  Lene Gull

  ★★★★★

  Låst ude på en mandag aften
  Kæresten og jeg låste os ude på en mandag aften. Jeg ringede til flere låsesmede, og fik så fat i Låsesmeden Hillerød.
  Låsesmeden kunne være der indenfor 15 min, og oplyste en pris over telefonen.
  Låsesmeden ankom som aftalt i god tid, og gik med det samme igang.
  Efter cirka 15 min var vi inde i lejligheden.

  Super god service, højt humør og super udadvendt.

  Kan helt sikker anbefale at bruge Låsesmeden Hillerød.

  Daniel Larsen

  ★★★★★

  Super god og hurtig service
  Låsen på vores hoveddør var gået i stykker så vi kontaktede Låsesmeden Hillerød for at få låsen ordnet. Vi er vældig tilfredse med den service vi har fået af Jan fra Låsesmeden Hillerød. Alt, fra den første kontakt til arbejdet var færdiggjort, har fungeret perfekt, hurtigt og med meget høj fokus på at vi som kunde skulle have den bedste service. 5 store stjerner herfra!

  Henrik

  Jeg er klar til nye projekter

  Kontakt mig straks.

  Jeg kører i hele Nordsjælland.

  Hillerød, Gribskov, Helsingør, Fredensborg, Halsnæs, Hørsholm, Allerød, Frederikssund, Egedal, Furesø, Rudersdal og Lyngby-Taarbæk.

  Kontaktinfo

  Vi har åbent mandag tirsdag onsdag torsdag fredag

  Hos Låsesmeden Hillerød tager vi altid telefonen også uden for åbningstid! Vi har døgnvagt mht. oplåsning, oplukning, omkodning og reparation af låse i Nordsjælland.

  Kontakt mig