Oplukning

Oplukning

Står du i den uheldige situation, at du har låst dig selv ude og har brug for hjælp af en professionel låsesmed til oplukning af din dør? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Låsesmeden Hillerød er din topprofessionelle låsesmed med mere end 20 års erfaring med oplukning af døre til både private og erhverv. Vi har også stor erfaring med oplukning af alle typer biler. Vores låsesmed kører døgnservice i hele Nordsjælland, og står altid klar til at hjælpe dig med en hurtig og effektiv oplukning. De fleste låse kan åbnes uden at gøre skade på hverken dør, lås eller karm.

Her er 3 gode grunde til, at du skal vælge os til oplukning af din dør:

 1. Hurtigt og effektivt indgreb.
 2. Vi tilbyder døgnservice og rykker hurtigt ud til dig.
 3. Oplukning af høj kvalitet til gode priser.
Kontakt mig


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Låsesmed

  Indehaver

  Jan Andersen er en fag uddannet Låsesmed, med svendebrev og ren straffe attest.

  ★★★★★

  Min nye yndlings-låsesmed
  Låsehuset til hoveddøren gik i stykker sent fredag eftermiddag. Efter at have forsøgt at reparere det selv, så ringede jeg til en lokal låsesmed og jeg nåede naturligvis at tænke – typisk, lige op til weekenden, nu er der ventetid og sikkert dobbelt op i pris pga. weekend.

  Men sådan blev det heldigvis ikke. Jan kunne ud fra min beskrivelse straks stille diagnosen og 45 minutter senere var han fremme og fik skiftet låsehuset til en fair pris. Jan er en meget udadvendt og hyggelig person, som jeg varmt kan anbefale. Jeg har gemt kontaktdetaljerne til fremtidig brug.

  Kim Bernbom

  ★★★★★

  Super Service
  Min lås ville ikke åbnes indefra, så jeg ledte efter gode anmeldelser på Trustpilot og ringede til Jan. Han kom præcis til den aftalte tid og var meget fagligt velfunderet og behagelig. Låsen blev renset og er nu som ny, og jeg er fornøjet. De varmeste anbefalinger herfra.

  Lene Gull

  ★★★★★

  Låst ude på en mandag aftenKæresten og jeg låste os ude på en mandag aften. Jeg ringede til flere låsesmede, og fik så fat i Låsesmeden Hillerød.
  Låsesmeden kunne være der indenfor 15 min, og oplyste en pris over telefonen.
  Låsesmeden ankom som aftalt i god tid, og gik med det samme igang.
  Efter cirka 15 min var vi inde i lejligheden.

  Super god service, højt humør og super udadvendt.

  Kan helt sikker anbefale at bruge Låsesmeden Hillerød.

  Daniel Larsen
  Logo

  Hurtig og effektiv oplukning i Nordsjælland

  Der kan være mange grunde til, at du har brug for hjælp af en låsesmed til oplukning af din dør. Om du har låst dig selv ude, har mistet nøglen eller nøglen sidder fast i låsen, kan vi udfører oplukning af dørlåsen for dig.

  Hos Låsesmeden Hillerød hjælper vi dig døgnet rundt, og står altid klar til at rykke ud til dig, når du har brug for os akut.  Når det kommer til oplukning af døre, er vi eksperter. Vi har den erfaring og uddannelse, der skal til for at hjælpe dig med at lukke din dør op hurtigt og effektiv. Skal du have hjælp til oplukning af bil, kan vi med garanti også hjælpe dig. 

  Står du i den situation, at du enten har fået stjålet dine nøgler, anbefaler vi, at du får omkodning af lås eller udskiftning af lås. Det er nemlig aldrig til at vide, om ens nøgler er havnet i de forkerte hænder.
  Derfor bør du i disse tilfælde overveje at få foretaget en omkodning eller udskiftning af låsen indenfor 24 timer, så du forebygger risikoen for ubudne gæster.

  Har du bare låst dig selv ude ved en fejl, kan vi oftest indenfor meget kort tid få låst din dør op hurtigt og effektivt, så du kan komme trygt ind i dit hjem igen.
  Hos os får du altid en smilende og professionel låsesmed, som altid sætter dine behov i første række.

  Ring til os allerede i dag, så kommer vi og hjælper dig med oplukning af din dør hurtigst muligt.

  Professionel oplukning

  Priser

  Fra 600 kr.

  Oplukning af biler, lejligheder, huse, garager, pengeskabe – vi er altid klar når du har brug for hjælp.

  Professionel oplukning af dør - Vi kører døgnvagt!

  Når man har låst sig ude af sit hjem, er det oftest på et meget ubelejligt tidspunkt.

  Oftest opdager man det først, når man står foran sit hjem, og ikke kan komme ind. Derfor vil der oftest være akut brug for hjælp til oplukning af dør. Hos Låsesmeden Hillerød er vi din topprofessionelle låsesmed i Nordsjælland, som altid står klar til at rykke ud til dig hurtigt. Vores låsesmed kører ud døgnet rundt i hele Nordsjælland, og ankommer oftest indenfor kort tid, så du kan komme ind i dit hjem hurtigst muligt, uanset hvilket tidspunkt på døgnet det drejer sig om.

  Når vi først har fået lavet en aftale og er ankommet dit hjem, tager det oftest ikke mere end et par sekunder før, at vi har fået låst din dør op for dig.

  Med vores mere end 20 år har vi stået overfor de fleste udfordringer, og har den erfaring og ekspertise der skal til for, at udføre en hurtig og effektiv oplukning af din dør.

  Har du akut brug for en låsesmed, som kan klare en oplukning af dør til en god pris? Så kontakt os allerede i dag. Vi står altid til rådighed for at hjælpe dig døgnet rundt.

  Vi kører døgnvagt

  Oplukning af dør til en god pris

  Som din foretrukne låsesmed i Nordsjælland har vi den erfaring, det kræver at give dig professionel hjælp og rådgivning på en nem og overskuelig måde.

  Ved at vi altid sætter dine behov i første række, sikrer vi os, at du altid får dækket dine behov 110%, uanset hvilken låse service vores låsesmed skal udfører for dig. Vi stræber altid efter at kunne give dig en låsesmed, som kan udføre oplukning af dør for dig til en god pris.

  Vi tilbyder dig altid gode priser på oplukning af din dør, uanset hvilket tidspunkt på døgnet du har brug for os. Vores priser varierer dog alt efter, om du skal have hjælp i dagtimerne, aftentimerne eller nattetimerne.

  Jeg er klar til nye projekter
  Kontakt mig straks.

  Jeg kører i hele Nordsjælland.

  Hillerød, Gribskov, Helsingør, Fredensborg, Halsnæs, Hørsholm, Allerød, Frederikssund, Egedal, Furesø, Rudersdal og Lyngby-Taarbæk.

  Kontaktinfo

  Vi har åbent mandag tirsdag onsdag torsdag fredag

  Hos Låsesmeden Hillerød tager vi altid telefonen også uden for åbningstid! Vi har døgnvagt mht. oplåsning, oplukning, omkodning og reparation af låse i Nordsjælland.

  Kontakt mig