Dørautomatik

Dørautomatik

Har du brug for at få øget sikkerheden virksomhed, butik eller andre bygninger? Så er dørautomatik en god og effektiv løsning for dig.
Her hos Låsesmeden Hillerød har vi mere end 20 års erfaring med montering og installering af dørautomatik. Vi har stort fokus på at tilbyde dig de bedste produkter på markedet, hvor vi altid klar til at hjælpe dig med at sikkerheden på din arbejdsplads eller butik.

Her er 3 gode grunde til at vælge os til levering og installering af sikringsgitre:

1. Vi tilbyder branchens bedste og nyeste sikkerhedsløsninger.
2. Erfaren låsesmed med mere end 20 år i branchen.
3. Du får altid et uforpligtende tilbud.

Kontakt mig


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Låsesmed

  Indehaver

  Jan Andersen er en fag uddannet Låsesmed, med svendebrev og ren straffe attest.

  ★★★★★

  Jeg kontaktede Jan i sidste uge med henblik udskiftning af den slidte lås i min hoveddør. Jan kom allerede samme uge. Magen til venligt og serviceminded menneske skal man simpelthen lede længe efter! Jan klarede udskiftningen af låsen på en times tid og orienterede mig godt undervejs. Der var også tid til lidt snak med min lille søn som var hjemme. Alt i alt en positiv oplevelse som jeg vil give fem stjerner. Jeg kan klart anbefale Jan.
  Cecilie Nielsen
  Trustpilot

  ★★★★★

  Jan fra Låsesmeden Hillerød er en virkelig dygtig låsesmed, der laver et rigtig pænt og velfungerende stykke arbejde. Han er tilmed meget rimelig i sine priser og ikke mindst et meget behageligt menneske, der forstår kundernes behov og ønsker. Vi fik monteret 5 ekstra låse + 2 x hoveddøre i vores Johan Christensen villa, alle sammen smukt monteret med høj brugervenlighed. Låsesmeden Hillerød kan KLART anbefales, og vi ringer efter Jan igen næste gang vi skal have ordnet låse.

  Peter
  Trustpilot

  ★★★★★

  Vi har fået udskiftet flere låse, heriblandt en nøglefri kodelås. Fantastisk udført arbejde med sans for detaljer og ikke mindst god rådgivning. Grundig, seriøs og ikke mindst sympatisk fremtræden. Måske Danmarks bedste låsesmed!
  Thomas Munck
  Trustpilot
  Logo

  Professionel montering af dørautomatik til ethvert behov

  Vil du have professionel installering af dørautomatik i din virksomhed, butik eller andre bygninger, tilbyder vi hos Låsesmeden Hillerød over 20 års erfaring med alt fra dørautomatik, dørlukkere og alle andre former for sikkerhedssystemer.

  Vi holder til i Hillerød, hvor vi servicerer et hav af glade kunder i hele Nordsjælland. Hos os får du altid en professionel montering af dørautomatik til netop dine behov og ønsker.

  Få et tilbud i dag


   Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

   Porttelefon med kamera

   ​Hos Låsesmeden Hillerød levere vi både løsninger med både video og lyd. Et porttelefon anlæg med kamera giver en meget høj sikkerhed, da man både kan se, og høre hvem der ringer på, så der ikke bliver lukket uvelkommende ind.

   Med en porttelefon med video kan alle i jeres ejendom eller virksomhed føle sig trygge, og både børn og ældre har let ved at genkende dem der ringer på. Vi hjælper gerne med at vælge og montere nye anlæg, samt fejlfinde på ældre anlæg. Vi har forskellige leverandøre, der kan levere anlæg i flere prisklasser.

   Kontakt os i dag og få professionel vejledning og rådgivning til at finde den bedste løsning for din ejendomsforening eller virksomhed.

   Fordele ved at vælge os til din dørautomatik

   Der er mange fordele ved at lade os stå for montering af dørautomatik, hvis vi selv skal sige det.

   Vores årelange erfaring inden for branchen har givet os en stor know-how, som vi jævnligt trækker på, samtidig med at vi altid holder os opdateret på de nyeste produkter på markedet.

   Vi sætter altid dig som kunde i fokus, og vi forlader aldrig vores opgave, før du og vi er tilfredse. Kvalitet er ganske enkelt alfa og omega i vores arbejde. Også selvom du får Nordsjællands skarpeste priser.

   Dorma-dørautomatik – når kun det bedste er godt nok

   Hos Låsesmeden Hillerød har vi specialiseret os i alle former for montering af dørautomatik til alle typer af døre. Lige fra glasdøre til svingdøre og skydedøre. Vi benytter os altid kun af den bedste kvalitet i de produkter, vi anvender i vores arbejde.

   Derfor tilbyder vi dørautomatik fra Dorma, der sikrer komfortable adgangsløsninger til ethvert behov. Det er også en handicapvenlig løsning, som både institutioner og plejehjem kan nyde godt af.

   Få vores stolte fagmænd til at klare din dørautomatik

   Når vores låsesmed kommer ud til din opgave, kan du være sikker på, at du får udført et stykke arbejde med stor faglig ballast. Vores låsesmed er faguddannet for at sikre dig den højeste kvalitet i de resultater, vi udfører.

   Vi ved, at låsearbejde og montering af sikkerhedsløsninger er en tillidssag – og derfor garanterer vi dig altid den ypperste respekt omkring dine ønsker og behov. Du slipper heller ikke så let for os. Vi går aldrig fra en opgave, uden hverken du eller vi er tilfredse.

   Dørautomatik, hvor kvalitet går hånd i hånd med lave priser

   Vi stræber os på at levere kvalitet hele vejen rundt – lige fra de mærker, vi anvender i vores arbejde, til de resultater vi ender ud med. Kvalitet er en mærkesag for os. Det er gode priser dog også.

   Selvom du får høj kvalitet, betyder det ikke, at prisen også er høj. Den har vi fået så langt ned, at vi kan tilbyde Nordsjællands bedste priser på låsearbejde. Med andre ord får du hos os dørautomatik-priser, alle kan være med på.

   Skal vi hjælpe dig med montering af dørautomatik?

   Har du allerede besluttet dig for at bruge vores store ekspertise inden for dørautomatik? Eller vil du gerne vide endnu mere om det og vores priser?

   Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi på den ene eller anden måde kan hjælpe dig. Ring på telefon 30 15 05 00. Så vil vores professionelle låsesmed give dig den bedst mulige rådgivning.

   Vi tager altid telefonen – også uden for vores åbningstid. Vi tilbyder døgnvagt, fordi vi ved, at uheldet kan være ude på alle tider af døgnet. Du kan derfor få hjælp til oplåsning, omkodning, reparation af låse og oplukning via vores døgnvagt.

   Jeg er klar til nye projekter

   Kontakt mig straks.

   Jeg kører i hele Nordsjælland.

   Hillerød, Gribskov, Helsingør, Fredensborg, Halsnæs, Hørsholm, Allerød, Frederikssund, Egedal, Furesø, Rudersdal og Lyngby-Taarbæk.

   Kontaktinfo

   Vi har åbent mandag tirsdag onsdag torsdag fredag

   Hos Låsesmeden Hillerød tager vi altid telefonen også uden for åbningstid! Vi har døgnvagt mht. oplåsning, oplukning, omkodning og reparation af låse i Nordsjælland.