Mekanisk sikring

Når man skal sikre sin ejendom eller virksomhed mod tyveri, kan man med fordel forsøge at tænke som en tyv. Det vil sige, at man skal kigge efter åbenlyse svagheder på døre og vinduer.

Det er meget svært at holde en målrettet tyv ude, men man kan gøre det så vanskeligt, at tyven måske dropper det i sidste ende.

Gode F & P godkendte låse, gerne med cylinder på begge sider sender et signal om at her kræver det meget arbejde at komme ind, og flugtvejene er også spærret, så tyven efter indbruddet ikke kan bære værdierne direkte ud af hoveddøren.

Hos Låsesmeden Hillerød har vi mere end 20 års erfaring med mekanisk sikring, hvor vi hjælper dig med bl.a.:

Så uanset om du har smækket dig selv ude eller har behov for at øge sikkerheden i dit hjem, står vi altid klar til at hjælpe dig. 

Vi kører døgnet rundt og tilbyder vores service både for private og erhverv.

Kontakt mig


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Låsesmed

  Indehaver

  Jan Andersen er en fag uddannet Låsesmed, med svendebrev og ren straffe attest.

  Ekspert i mekanisk sikring

  Står du og mangler en professionel låsesmed i Nordsjælland, som kan hjælpe dig med at installere mekanisk sikring af højeste kvalitet? Så tøv ikke med at kontakte Låsesmeden Hillerød. Vi kører 24 timer i døgnet, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig, uanset om du har låst dig selv ude, eller du har behov for at øge din sikkerhed.

  Vi stræber altid efter at hjælpe dig hurtigst muligt, og sætter altid dine behov og ønsker i første række.

  Ønsker du hjælp fra branchens skarpeste låsesmed i Nordsjælland, så kontakt os allerede i dag. 

  Vi ser frem til at høre fra dig!

   

  ★★★★★

  Min nye yndlings-låsesmed
  Låsehuset til hoveddøren gik i stykker sent fredag eftermiddag. Efter at have forsøgt at reparere det selv, så ringede jeg til en lokal låsesmed og jeg nåede naturligvis at tænke – typisk, lige op til weekenden, nu er der ventetid og sikkert dobbelt op i pris pga. weekend.

  Men sådan blev det heldigvis ikke. Jan kunne ud fra min beskrivelse straks stille diagnosen og 45 minutter senere var han fremme og fik skiftet låsehuset til en fair pris. Jan er en meget udadvendt og hyggelig person, som jeg varmt kan anbefale. Jeg har gemt kontaktdetaljerne til fremtidig brug.

  Kim Bernbom

  ★★★★★

  Super Service
  Min lås ville ikke åbnes indefra, så jeg ledte efter gode anmeldelser på Trustpilot og ringede til Jan. Han kom præcis til den aftalte tid og var meget fagligt velfunderet og behagelig. Låsen blev renset og er nu som ny, og jeg er fornøjet. De varmeste anbefalinger herfra.

  Lene Gull

  ★★★★★

  Låst ude på en mandag aftenKæresten og jeg låste os ude på en mandag aften. Jeg ringede til flere låsesmede, og fik så fat i Låsesmeden Hillerød.
  Låsesmeden kunne være der indenfor 15 min, og oplyste en pris over telefonen.
  Låsesmeden ankom som aftalt i god tid, og gik med det samme igang.
  Efter cirka 15 min var vi inde i lejligheden.

  Super god service, højt humør og super udadvendt.

  Kan helt sikker anbefale at bruge Låsesmeden Hillerød.

  Daniel Larsen

  Mekanisk sikring af døre og vinduer

  Når det handler om sikkerhed i dit hjem, er det vigtigt at have fokus på både døre og vinduer. Disse udgør nemlig de primære indgange til dit hjem, og det er derfor afgørende at sikre dem ordentligt. En effektiv måde at skabe tryghed og sikkerhed i dit hjem er gennem mekanisk sikring af døre og vinduer.

  Mekanisk sikring indebærer installation af forskellige låse- og beslagssystemer, der forhindrer uvedkommende adgang til dit hjem. Det kan være alt fra kvalitetslåse til ekstra beslag og sikkerhedsskruer, der forstærker dør- og vinduesrammerne. Ved at kombinere disse metoder kan du være sikker på at beskytte dit hjem mod indbrud og uvelkomne gæster.

  Når du vælger at investere i mekanisk sikring af døre og vinduer, vil du opnå en række fordele. Først og fremmest vil du øge sikkerheden og trygheden i dit hjem markant. Med de rette sikkerhedsforanstaltninger vil det være langt mere besværligt for indbrudstyve at trænge ind i dit hjem, hvilket kan afskrække dem fra at forsøge. Du vil også have øget kontrol over, hvem der har adgang til dit hjem, da du kan vælge hvem der får nøgler og adgangskoder til de forskellige sikringssystemer.

  Låsesmeden Hillerød er din professionelle og erfarne partner, når det kommer til mekanisk sikring af døre og vinduer. Vi har mange års erfaring og har hjulpet utallige kunder med at sikre deres hjem. Skal vi også hjælpe dig?

  Fordele ved at vælge mekanisk sikring af døre og vinduer

  Øget sikkerhed og tryghed i dit hjem

  Mekanisk sikring af døre og vinduer gør det markant sværere for indbrudstyve at trænge ind i dit hjem.

  Afskrækkende effekt på indbrudstyve

  Synlige sikkerhedsforanstaltninger som låse, beslag og sikkerhedsskruer kan afskrække potentielle indbrudstyve fra at forsøge at bryde ind i dit hjem.

  Bedre kontrol over adgang til dit hjem

  Med mekanisk sikring kan du selv vælge, hvem der får nøgler og adgangskoder til de forskellige sikringssystemer, hvilket giver dig øget kontrol over, hvem der har adgang til dit hjem.

  Professionel hjælp og ekspertise

  Ved at vælge en professionel og erfaren låsesmed som Låsesmeden Hillerød sikres dine døre og vinduer på bedst mulig vis.

  Langvarig løsning

  Mekanisk sikring er en langsigtet løsning, der kan give dig tryghed i mange år fremover.

  Jeg er klar til nye projekter
  Kontakt mig straks.

  Jeg kører i hele Nordsjælland.

  Hillerød, Gribskov, Helsingør, Fredensborg, Halsnæs, Hørsholm, Allerød, Frederikssund, Egedal, Furesø, Rudersdal og Lyngby-Taarbæk.

  Kontaktinfo

  Vi har åbent mandag tirsdag onsdag torsdag fredag

  Hos Låsesmeden Hillerød tager vi altid telefonen også uden for åbningstid! Vi har døgnvagt mht. oplåsning, oplukning, omkodning og reparation af låse i Nordsjælland.

  Kontakt mig