Mekanisk sikring

Når man skal sikre sin ejendom eller virksomhed mod tyveri, kan man med fordel forsøge at tænke som en tyv, det vil sige at man skal kikke efter åbenlyse svagheder på døre og vinduer.

Det er meget svært at holde en målrettet tyv ude, men man kan gøre det så vanskeligt at han finder et andet og lettere sted.

Gode F & P godkendte låse, gerne med cylinder på begge sider sender et signal om at her kræver det meget arbejde at komme ind, og flugtvejene er også spærret så tyven efter indbruddet ikke kan bære værdierne direkte ud af hoveddøren.

Terrassedøre og vinduer bør også sikres med låse, der tvinger tyven til at knuse ruder eller anden støjende adfærd for at komme ind. Tyven vil typisk ikke knuse ruder, dels larmer det og der er en risiko for at skære sig og dermed efterlade Dna.

Tyven sætter pris på:

 • Gamle låse
 • Vinduer med slidte/dårlige hasper
 • Høje hække og buske så han kan arbejde i det skjulte
 • Et mørkt hus uden automatisk lystænding
 • Ingen hund eller alarm

Vurderingen om hvor der bedst kan sættes ind hjælper jeg gerne med, der er ikke to huse de er ens.

Kontakt mig


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Låsesmeden

  Indehaver

  Jan Andersen er en fag uddannet Låsesmed, med svendebrev og ren straffe attest.

  ★★★★★

  Mega hurtig udrykning til en nødstedt børnefamilie! Rigtig god service! Håber ikke det sker igen, men hvis det gør så ringer vi til Låsesmeden Hillerød.

  Kamilla Overbeck Jensen
  Trustpilot

  ★★★★★

  Super god og hurtig service. Jan var her inden for en halv time efter jeg havde ringet, og var meget sød og forstående – Helt klart den eneste låsesmed jeg vil bruge fremover, hvis uheldet skulle være ude. Fik ham anbefalet af en nabo og et familiemedlem, som også har brugt ham, og jeg vil helt sikkert anbefale ham videre.

  Nadia Andersen
  Trustpilot

  ★★★★★

  Jan fra Låsesmeden Hillerød er en virkelig dygtig låsesmed, der laver et rigtig pænt og velfungerende stykke arbejde. Han er tilmed meget rimelig i sine priser og ikke mindst et meget behageligt menneske, der forstår kundernes behov og ønsker. Vi fik monteret 5 ekstra låse + 2 x hoveddøre i vores Johan Christensen villa, alle sammen smukt monteret med høj brugervenlighed. Låsesmeden Hillerød kan KLART anbefales, og vi ringer efter Jan igen næste gang vi skal have ordnet låse.

  Peter
  Trustpilot

  Jeg er klar til nye projekter

  Kontakt mig straks.

  Jeg kører i hele Nordsjælland.

  Hillerød, Gribskov, Helsingør, Fredensborg, Halsnæs, Hørsholm, Allerød, Frederikssund, Egedal, Furesø, Rudersdal og Lyngby-Taarbæk.

  Kontaktinfo

  Vi har åbent mandag tirsdag onsdag torsdag fredag

  Hos Låsesmeden Hillerød tager vi altid telefonen også uden for åbningstid! Vi har døgnvagt mht. oplåsning, oplukning, omkodning og reparation af låse i Nordsjælland.