Mekanisk sikring

Når man skal sikre sin ejendom eller virksomhed mod tyveri, kan man med fordel forsøge at tænke som en tyv. Det vil sige, at man skal kigge efter åbenlyse svagheder på døre og vinduer.

Det er meget svært at holde en målrettet tyv ude, men man kan gøre det så vanskeligt, at tyven måske dropper det i sidste ende.

Gode F & P godkendte låse, gerne med cylinder på begge sider sender et signal om at her kræver det meget arbejde at komme ind, og flugtvejene er også spærret, så tyven efter indbruddet ikke kan bære værdierne direkte ud af hoveddøren.

Hos Låsesmeden Hillerød har vi mere end 20 års erfaring med mekanisk sikring, hvor vi hjælper dig med bl.a.:

Så uanset om du har smækket dig selv ude eller har behov for at øge sikkerheden i dit hjem, står vi altid klar til at hjælpe dig. 

Vi kører døgnet rundt og tilbyder vores service både for private og erhverv.

Kontakt mig


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Låsesmed

  Indehaver

  Jan Andersen er en fag uddannet Låsesmed, med svendebrev og ren straffe attest.

  Ekspert i mekanisk sikring

  Står du og mangler en professionel låsesmed i Nordsjælland, som kan hjælpe dig med at installere mekanisk sikring af højeste kvalitet? Så tøv ikke med at kontakte Låsesmeden Hillerød. Vi kører 24 timer i døgnet, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig, uanset om du har låst dig selv ude, eller du har behov for at øge din sikkerhed.

  Vi stræber altid efter at hjælpe dig hurtigst muligt, og sætter altid dine behov og ønsker i første række.

  Ønsker du hjælp fra branchens skarpeste låsesmed i Nordsjælland, så kontakt os allerede i dag. 

  Vi ser frem til at høre fra dig!

   

  ★★★★★

  Sparede os penge

  Meget venlig og faglig dygtig låsesmed, der fiksede vores hoveddørs låsekasse uden at svejse låsen ud. Dette sparede os en del penge.

  Kim Bernbom

  ★★★★★

  Fremragende service
  Vi kontaktede Låsesmed Hillerød en eftermiddag efter 16.00 og hjælpen var klar på adressen 10 minutter efter. Sød og imødekommende – yderst kompetent. Fremragende service.

  5 stjerner herfra. Kan varmt anbefale Låsesmed Hillerød.

  Morten Adamsen

  ★★★★★

  Virkelig god oplevelse

  Jeg sendte mine oplysninger ved kontakt formular på hjemmesiden, da jeg ønskede et tilbud på udskiftning at 2 låse. Jan ringede ca en time senere, og inden for de næste 2 timer havde jeg fået skiftet begge låse. Goe priser samt venlig og professionel udførelse af arbejdet.
  De bedste anbefalinger til Låsesmeden Hillerød

  Dorthe

  Mekanisk sikring af døre og vinduer

  Når det handler om sikkerhed i dit hjem, er det vigtigt at have fokus på både døre og vinduer. Disse udgør nemlig de primære indgange til dit hjem, og det er derfor afgørende at sikre dem ordentligt. En effektiv måde at skabe tryghed og sikkerhed i dit hjem er gennem mekanisk sikring af døre og vinduer.

  Mekanisk sikring indebærer installation af forskellige låse- og beslagssystemer, der forhindrer uvedkommende adgang til dit hjem. Det kan være alt fra kvalitetslåse til ekstra beslag og sikkerhedsskruer, der forstærker dør- og vinduesrammerne. Ved at kombinere disse metoder kan du være sikker på at beskytte dit hjem mod indbrud og uvelkomne gæster.

  Når du vælger at investere i mekanisk sikring af døre og vinduer, vil du opnå en række fordele. Først og fremmest vil du øge sikkerheden og trygheden i dit hjem markant. Med de rette sikkerhedsforanstaltninger vil det være langt mere besværligt for indbrudstyve at trænge ind i dit hjem, hvilket kan afskrække dem fra at forsøge. Du vil også have øget kontrol over, hvem der har adgang til dit hjem, da du kan vælge hvem der får nøgler og adgangskoder til de forskellige sikringssystemer.

  Låsesmeden Hillerød er din professionelle og erfarne partner, når det kommer til mekanisk sikring af døre og vinduer. Vi har mange års erfaring og har hjulpet utallige kunder med at sikre deres hjem. Skal vi også hjælpe dig?

  Fordele ved at vælge mekanisk sikring af døre og vinduer

  Øget sikkerhed og tryghed i dit hjem

  Mekanisk sikring af døre og vinduer gør det markant sværere for indbrudstyve at trænge ind i dit hjem.

  Afskrækkende effekt på indbrudstyve

  Synlige sikkerhedsforanstaltninger som låse, beslag og sikkerhedsskruer kan afskrække potentielle indbrudstyve fra at forsøge at bryde ind i dit hjem.

  Bedre kontrol over adgang til dit hjem

  Med mekanisk sikring kan du selv vælge, hvem der får nøgler og adgangskoder til de forskellige sikringssystemer, hvilket giver dig øget kontrol over, hvem der har adgang til dit hjem.

  Professionel hjælp og ekspertise

  Ved at vælge en professionel og erfaren låsesmed som Låsesmeden Hillerød sikres dine døre og vinduer på bedst mulig vis.

  Langvarig løsning

  Mekanisk sikring er en langsigtet løsning, der kan give dig tryghed i mange år fremover.

  Jeg er klar til nye projekter
  Kontakt mig straks.

  Jeg kører i hele Nordsjælland.

  Hillerød, Gribskov, Helsingør, Fredensborg, Halsnæs, Hørsholm, Allerød, Frederikssund, Egedal, Furesø, Rudersdal og Lyngby-Taarbæk.

  Kontaktinfo

  Vi har åbent mandag tirsdag onsdag torsdag fredag

  Hos Låsesmeden Hillerød tager vi altid telefonen også uden for åbningstid! Vi har døgnvagt mht. oplåsning, oplukning, omkodning og reparation af låse i Nordsjælland.

  Kontakt mig