Porttelefoner

Porttelefoner

Hos Låsesmeden Hillerød har vi mere end 20 års erfaring med levering og installering af elektronisk sikring i form af porttelefoner og dørtelefoner til beboelsesejendomme og erhverv. Vi sætter altid dine behov og ønsker i første række for at sikre, at du får den sikkerhedsløsning, der er optimal for dig.

Hos os får du altid professionel rådgivning og vejledning, og en samarbejdspartner, som har den viden, og erfaring der skal til for at opnå en driftssikker og effektiv løsning.

Her er de 3 bedste grunde til, at du skal vælge os til installering af porttelefoner:

 1. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen.
 2. Vi overholder altid vores aftale til aftalte tidspunkt.
 3. Vi giver altid et uforpligtende tilbud til konkurrencedygtige priser.
Kontakt mig


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Låsesmed

  Indehaver

  Jan Andersen er en fag uddannet Låsesmed, med svendebrev og ren straffe attest.

  ★★★★★

  Min nye yndlings-låsesmed
  Låsehuset til hoveddøren gik i stykker sent fredag eftermiddag. Efter at have forsøgt at reparere det selv, så ringede jeg til en lokal låsesmed og jeg nåede naturligvis at tænke – typisk, lige op til weekenden, nu er der ventetid og sikkert dobbelt op i pris pga. weekend.

  Men sådan blev det heldigvis ikke. Jan kunne ud fra min beskrivelse straks stille diagnosen og 45 minutter senere var han fremme og fik skiftet låsehuset til en fair pris. Jan er en meget udadvendt og hyggelig person, som jeg varmt kan anbefale. Jeg har gemt kontaktdetaljerne til fremtidig brug.

  Kim Bernbom

  ★★★★★

  Super Service
  Min lås ville ikke åbnes indefra, så jeg ledte efter gode anmeldelser på Trustpilot og ringede til Jan. Han kom præcis til den aftalte tid og var meget fagligt velfunderet og behagelig. Låsen blev renset og er nu som ny, og jeg er fornøjet. De varmeste anbefalinger herfra.

  Lene Gull

  ★★★★★

  Låst ude på en mandag aftenKæresten og jeg låste os ude på en mandag aften. Jeg ringede til flere låsesmede, og fik så fat i Låsesmeden Hillerød.
  Låsesmeden kunne være der indenfor 15 min, og oplyste en pris over telefonen.
  Låsesmeden ankom som aftalt i god tid, og gik med det samme igang.
  Efter cirka 15 min var vi inde i lejligheden.

  Super god service, højt humør og super udadvendt.

  Kan helt sikker anbefale at bruge Låsesmeden Hillerød.

  Daniel Larsen
  Logo

  Professionel montering af porttelefoner

  Har du brug for professionel hjælp til montering og installering af porttelefon eller dørtelefon i din ejendom, så kan vi hos Låsesmeden garanteret hjælpe dig.

  Vi tilbyder alt fra installation og udskiftning af porttelefoner til service og reparation. Som din foretrukne låsesmed, sætter vi altid dig som kunde i første række, og stræber altid efter at yde den højeste service og kvalitet for dig. For din ejendom er en velfungerende porttelefon og dørtelefon afgørende for sikkerheden, da det er den, der kontrollerer, hvem der har adgang til bygningen. Vi holder os altid opdaterede med de nyeste løsninger på markedet, så vi kan hjælpe dig med at installere de bedste løsninger. Vi hjælper dig både med installering af ældre løsninger samt nyere porttelefoner med videoovervågning og lyd.

  Skal du have hjælp til installering og montering af porttelefon, så kontakt os allerede i dag. Vi står altid klar med vores ekspertise til at rådgive og vejlede dig, så du kan få den bedste løsning for dig.

  Få et tilbud


   Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

   Porttelefon med kamera

   ​Hos Låsesmeden Hillerød levere vi både løsninger med både video og lyd. Et porttelefon anlæg med kamera giver en meget høj sikkerhed, da man både kan se, og høre hvem der ringer på, så der ikke bliver lukket uvelkommende ind.

   Med en porttelefon med video kan alle i jeres ejendom eller virksomhed føle sig trygge, og både børn og ældre har let ved at genkende dem der ringer på. Vi hjælper gerne med at vælge og montere nye anlæg, samt fejlfinde på ældre anlæg. Vi har forskellige leverandøre, der kan levere anlæg i flere prisklasser.

   Kontakt os i dag og få professionel vejledning og rådgivning til at finde den bedste løsning for din ejendomsforening eller virksomhed.

   Jeg er klar til nye projekter
   Kontakt mig straks.

   Jeg kører i hele Nordsjælland.

   Hillerød, Gribskov, Helsingør, Fredensborg, Halsnæs, Hørsholm, Allerød, Frederikssund, Egedal, Furesø, Rudersdal og Lyngby-Taarbæk.

   Kontaktinfo

   Vi har åbent mandag tirsdag onsdag torsdag fredag

   Hos Låsesmeden Hillerød tager vi altid telefonen også uden for åbningstid! Vi har døgnvagt mht. oplåsning, oplukning, omkodning og reparation af låse i Nordsjælland.

   Kontakt mig