Porttelefoner

Porttelefoner

Hos Låsesmeden Hillerød har vi mere end 20 års erfaring med levering og installering af elektronisk sikring i form af porttelefoner og dørtelefoner til beboelsesejendomme og erhverv. Vi sætter altid dine behov og ønsker i første række for at sikre, at du får den sikkerhedsløsning, der er optimal for dig.

Hos os får du altid professionel rådgivning og vejledning, og en samarbejdspartner, som har den viden, og erfaring der skal til for at opnå en driftssikker og effektiv løsning.

Her er de 3 bedste grunde til, at du skal vælge os til installering af porttelefoner:

 1. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen.
 2. Vi overholder altid vores aftale til aftalte tidspunkt.
 3. Vi giver altid et uforpligtende tilbud til konkurrencedygtige priser.

Kontakt mig


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Låsesmed

  Indehaver

  Jan Andersen er en fag uddannet Låsesmed, med svendebrev og ren straffe attest.

  ★★★★★

  Jeg kontaktede Jan i sidste uge med henblik udskiftning af den slidte lås i min hoveddør. Jan kom allerede samme uge. Magen til venligt og serviceminded menneske skal man simpelthen lede længe efter! Jan klarede udskiftningen af låsen på en times tid og orienterede mig godt undervejs. Der var også tid til lidt snak med min lille søn som var hjemme. Alt i alt en positiv oplevelse som jeg vil give fem stjerner. Jeg kan klart anbefale Jan.
  Cecilie Nielsen
  Trustpilot

  ★★★★★

  Jan fra Låsesmeden Hillerød er en virkelig dygtig låsesmed, der laver et rigtig pænt og velfungerende stykke arbejde. Han er tilmed meget rimelig i sine priser og ikke mindst et meget behageligt menneske, der forstår kundernes behov og ønsker. Vi fik monteret 5 ekstra låse + 2 x hoveddøre i vores Johan Christensen villa, alle sammen smukt monteret med høj brugervenlighed. Låsesmeden Hillerød kan KLART anbefales, og vi ringer efter Jan igen næste gang vi skal have ordnet låse.

  Peter
  Trustpilot

  ★★★★★

  Vi har fået udskiftet flere låse, heriblandt en nøglefri kodelås. Fantastisk udført arbejde med sans for detaljer og ikke mindst god rådgivning. Grundig, seriøs og ikke mindst sympatisk fremtræden. Måske Danmarks bedste låsesmed!
  Thomas Munck
  Trustpilot
  Logo

  Professionel montering af porttelefoner

  Har du brug for professionel hjælp til montering og installering af porttelefon eller dørtelefon i din ejendom, så kan vi hos Låsesmeden garanteret hjælpe dig.

  Vi tilbyder alt fra installation og udskiftning af porttelefoner til service og reparation. Som din foretrukne låsesmed, sætter vi altid dig som kunde i første række, og stræber altid efter at yde den højeste service og kvalitet for dig. For din ejendom er en velfungerende porttelefon og dørtelefon afgørende for sikkerheden, da det er den, der kontrollerer, hvem der har adgang til bygningen. Vi holder os altid opdaterede med de nyeste løsninger på markedet, så vi kan hjælpe dig med at installere de bedste løsninger. Vi hjælper dig både med installering af ældre løsninger samt nyere porttelefoner med videoovervågning og lyd.

  Skal du have hjælp til installering og montering af porttelefon, så kontakt os allerede i dag. Vi står altid klar med vores ekspertise til at rådgive og vejlede dig, så du kan få den bedste løsning for dig.

  Få et tilbud


   Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

   Porttelefon med kamera

   ​Hos Låsesmeden Hillerød levere vi både løsninger med både video og lyd. Et porttelefon anlæg med kamera giver en meget høj sikkerhed, da man både kan se, og høre hvem der ringer på, så der ikke bliver lukket uvelkommende ind.

   Med en porttelefon med video kan alle i jeres ejendom eller virksomhed føle sig trygge, og både børn og ældre har let ved at genkende dem der ringer på. Vi hjælper gerne med at vælge og montere nye anlæg, samt fejlfinde på ældre anlæg. Vi har forskellige leverandøre, der kan levere anlæg i flere prisklasser.

   Kontakt os i dag og få professionel vejledning og rådgivning til at finde den bedste løsning for din ejendomsforening eller virksomhed.

   Jeg er klar til nye projekter

   Kontakt mig straks.

   Jeg kører i hele Nordsjælland.

   Hillerød, Gribskov, Helsingør, Fredensborg, Halsnæs, Hørsholm, Allerød, Frederikssund, Egedal, Furesø, Rudersdal og Lyngby-Taarbæk.

   Kontaktinfo

   Vi har åbent mandag tirsdag onsdag torsdag fredag

   Hos Låsesmeden Hillerød tager vi altid telefonen også uden for åbningstid! Vi har døgnvagt mht. oplåsning, oplukning, omkodning og reparation af låse i Nordsjælland.