Låsesmed Allerød

Din Lokale Låsesmed i Allerød

Har du problemer med dit låsesystem, og har brug for en erfaren og professionel låsesmed i Allerød, så er du kommet til det rigtige sted.

Som din lokale låsesmed, kan vi med vores mere end 20 års erfaring og kendskab i branchen hjælpe dig med alle de problemer, du måtte opleve med dit låsesystem. I de år vi har arbejdet som låsesmed i Allerød, har vi assisteret og løst utallige opgaver for tilfredse kunder.

Vi har stor erfaring med bl.a. oplukning, omkodning af lås, udskiftning af lås, oplukning af bil, dørautomatik mm. Som din låsesmed i Allerød tilbyder vi døgnservice alle ugens dage. Dermed kan du kontakte os præcis, når du har et behov for vores assistance. Og vi kommer altid, når du kalder.

Vi er et effektivt låsefirma, som aldrig går ned på service eller kvalitet. Når du kontakter os, skræddersyer vi altid vores løsningsforslag til dig, så du slipper for at betale for noget, du ikke har brug for.

Få et tilbud idag


  Mekanisk sikring

  Logo

  Oplukning

  Logo

  Omkodning af lås

  Logo

  Sikringsskab

  Logo

  Låsesmed i Allerød med fokus på dine behov

  Driller dit låsesystem i din bolig, oftere end det burde? Du har måske smækket dig ude af lejligheden eller bilen?

  Ligegyldigt hvilket problem du står overfor, er vi mere end forberedt til at komme ud og hjælpe dig. Vi kommer når du kalder, og vores opgave er først løst, når alt fungerer som det skal, og du er 100% tilfreds. Vi er utroligt stolte af det arbejde vi leverer, og de resultater vi efterlader dig med.

  Som din låsesmed i Allerød er vores løsninger altid holdbare, og vil glæde og gavne dig i mange år frem. For at sikre kvaliteten af vores arbejde, benytter vi kun de bedste materialer og værktøjer, og vi arbejder altid ud fra de bedste og mest effektive arbejdsmetoder i branchen.

  For at være sikker på, at du får det ønskede resultat, arbejder vi altid ud fra dine ønsker og behov. På denne måde er du sikker på, at du får, hvad du har brug for. Og det er ikke bare noget vi siger. I mere end 20 år som låsesmed i Allerød, har vi opbygget kundekataloget til at bakke denne udtalelse op. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og udfører aldrig arbejdet halvhjertet.

  Ligegyldigt størrelsen på dit problem, er du sikker på at kunne finde den rette løsning hos os. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, når du har brug for en låsesmed i Allerød.

  Sikring af dit hus

  Som din låsesmed i Allerød tilbyder vi døgnservice

  Vi har gennem mere end 20 år kultiveret et omdømme som en effektivt, kvalitetsbevidst og hurtigt låsesmed i Allerød. Og vi er utroligt stolte af dette ry. Vi er nemlig bevidste om, at tiden i situationer hvor du har behov for hjælp, går usandsynligt langsomt. Især når det gælder situationer, hvor du har smækket dig ude, eller værre endnu, skal håndtere indbrud. Derfor er vores telefonlinje altid åben, og vi sidder klar til at rykke ud, når uheldet er opstået.

  Med vores erfaring i faget, og vores tekniske kompetencer, er vi derfor altid det sikre valg når du har brug for en låsesmed i Allerød.

  Kontakt os nu, og få professionel hjælp til dit låsesystem.

  Låsesmed

  Hvad koster en låsesmed i Allerød?

  Professionel låsesmed i Hillerød

  Som med utallige andre typer håndværk, er det svært at give dig en nøjagtig pris på vores tjenester. Der er nemlig mange forskellige aspekter der skal overvejes og medregnes, når et tilbud skal udformes. Dog kan du i det nedenstående afsnit, finde grundpriserne på mange af de opgaver vi kan løse.

  Er din opgave ikke blandt disse, behøves du ikke at lede andre steder. Du kan altid kontakte os, og fortælle os om din opgave. Med vores mere end 20 års erfaring, er vi sikre på at kunne finde den rette løsning til dig.

  Standard

  Priser

  Oplukning

  Fra 600 kr.

  Oplukning af biler, lejligheder, huse, garager, pengeskabe – vi er altid klar når du har brug for hjælp.

  Omkodning af lås

  Første 600 kr.

  Omkodning af låse ved indflytning sikrer at det kun er dig der har nøgler til din nye bolig. Ved tab eller tyveri af nøgler skal låsen også lægges om indenfor 24 timer hvis forsikringen skal dække.

  Reparation & montering

  Fast 500 kr.

  Fast lav timepris for reparation og montering af mekaniske eller elektroniske låsesystemer.

  For repration og montering af låsesystemer til en altid fast lav timepris. Arbejdet udføres altid med kvalitets og gennemtestet produkter, når du har brug for det inden for vores åbningstider.

  Få et tilbud


   Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

   Galleri

   ★★★★★

   Låst ude på en mandag aften
   Kæresten og jeg låste os ude på en mandag aften. Jeg ringede til flere låsesmede, og fik så fat i Låsesmeden Hillerød.
   Låsesmeden kunne være der indenfor 15 min, og oplyste en pris over telefonen.
   Låsesmeden ankom som aftalt i god tid, og gik med det samme igang.
   Efter cirka 15 min var vi inde i lejligheden.

   Super god service, højt humør og super udadvendt.

   Kan helt sikker anbefale at bruge Låsesmeden Hillerød.

   Daniel Larsen

   ★★★★★

   Super god og hurtig service
   Låsen på vores hoveddør var gået i stykker så vi kontaktede Låsesmeden Hillerød for at få låsen ordnet. Vi er vældig tilfredse med den service vi har fået af Jan fra Låsesmeden Hillerød. Alt, fra den første kontakt til arbejdet var færdiggjort, har fungeret perfekt, hurtigt og med meget høj fokus på at vi som kunde skulle have den bedste service. 5 store stjerner herfra!

   Henrik

   ★★★★★

   Jeg havde besøg af Jan i dag da jeg…
   Jeg havde besøg af Jan i dag da jeg havde problemer med min hoveddør. Det var en rigtig god oplevelse. Jan er virkelig dygtig og meget behagelig og havde totalt check på hvordan det hele skulle laves. Samtidig fik vi en hyggelig snak. Derudover er Jans pris helt usædvanlig god. Jeg kan på det varmeste anbefale Jan hvis I har problemer med lås mm.

   Gert Hansen

   Jeg er klar til nye projekter

   Kontakt mig straks.

   Jeg kører i hele Nordsjælland.

   Hillerød, Gribskov, Helsingør, Fredensborg, Halsnæs, Hørsholm, Allerød, Frederikssund, Egedal, Furesø, Rudersdal og Lyngby-Taarbæk.

   Kontaktinfo

   Kontakt mig