Låsesmed Allerød

Din Lokale Låsesmed i Allerød

Har du problemer med dit låsesystem, og har brug for en erfaren og professionel låsesmed i Allerød, så er du kommet til det rigtige sted.

Som din lokale låsesmed, kan vi med vores mere end 20 års erfaring og kendskab i branchen hjælpe dig med alle de problemer, du måtte opleve med dit låsesystem. I de år vi har arbejdet som låsesmed i Allerød, har vi assisteret og løst utallige opgaver for tilfredse kunder.

Vi har stor erfaring med bl.a. oplukning, omkodning af lås, udskiftning af lås, oplukning af bil, dørautomatik mm. Som din låsesmed i Allerød tilbyder vi døgnservice alle ugens dage. Dermed kan du kontakte os præcis, når du har et behov for vores assistance. Og vi kommer altid, når du kalder.

Vi er et effektivt låsefirma, som aldrig går ned på service eller kvalitet. Når du kontakter os, skræddersyer vi altid vores løsningsforslag til dig, så du slipper for at betale for noget, du ikke har brug for.

Få et tilbud idag


  Mekanisk sikring

  Oplukning

  Omkodning af lås

  Sikringsskab

  Låsesmed i Allerød med fokus på dine behov

  Driller dit låsesystem i din bolig, oftere end det burde? Du har måske smækket dig ude af lejligheden eller bilen?

  Ligegyldigt hvilket problem du står overfor, er vi mere end forberedt til at komme ud og hjælpe dig. Vi kommer når du kalder, og vores opgave er først løst, når alt fungerer som det skal, og du er 100% tilfreds. Vi er utroligt stolte af det arbejde vi leverer, og de resultater vi efterlader dig med.

  Som din låsesmed i Allerød er vores løsninger altid holdbare, og vil glæde og gavne dig i mange år frem. For at sikre kvaliteten af vores arbejde, benytter vi kun de bedste materialer og værktøjer, og vi arbejder altid ud fra de bedste og mest effektive arbejdsmetoder i branchen.

  For at være sikker på, at du får det ønskede resultat, arbejder vi altid ud fra dine ønsker og behov. På denne måde er du sikker på, at du får, hvad du har brug for. Og det er ikke bare noget vi siger. I mere end 20 år som låsesmed i Allerød, har vi opbygget kundekataloget til at bakke denne udtalelse op. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og udfører aldrig arbejdet halvhjertet.

  Ligegyldigt størrelsen på dit problem, er du sikker på at kunne finde den rette løsning hos os. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, når du har brug for en låsesmed i Allerød.

  Sikring af dit hus

  Som din låsesmed i Allerød tilbyder vi døgnservice

  Vi har gennem mere end 20 år kultiveret et omdømme som en effektivt, kvalitetsbevidst og hurtigt låsesmed i Allerød. Og vi er utroligt stolte af dette ry. Vi er nemlig bevidste om, at tiden i situationer hvor du har behov for hjælp, går usandsynligt langsomt. Især når det gælder situationer, hvor du har smækket dig ude, eller værre endnu, skal håndtere indbrud. Derfor er vores telefonlinje altid åben, og vi sidder klar til at rykke ud, når uheldet er opstået.

  Med vores erfaring i faget, og vores tekniske kompetencer, er vi derfor altid det sikre valg når du har brug for en låsesmed i Allerød.

  Kontakt os nu, og få professionel hjælp til dit låsesystem.

  Hvad koster en låsesmed i Allerød?

  Professionel låsesmed i Hillerød

  Som med utallige andre typer håndværk, er det svært at give dig en nøjagtig pris på vores tjenester. Der er nemlig mange forskellige aspekter der skal overvejes og medregnes, når et tilbud skal udformes. Dog kan du i det nedenstående afsnit, finde grundpriserne på mange af de opgaver vi kan løse.

  Er din opgave ikke blandt disse, behøves du ikke at lede andre steder. Du kan altid kontakte os, og fortælle os om din opgave. Med vores mere end 20 års erfaring, er vi sikre på at kunne finde den rette løsning til dig.

  Standard

  Priser

  Oplukning

  Fra 600 kr.

  Oplukning af biler, lejligheder, huse, garager, pengeskabe – vi er altid klar når du har brug for hjælp.

  Omkodning af lås

  Første 600 kr.

  Omkodning af låse ved indflytning sikrer at det kun er dig der har nøgler til din nye bolig. Ved tab eller tyveri af nøgler skal låsen også lægges om indenfor 24 timer hvis forsikringen skal dække.

  Reparation & montering

  Fast 500 kr.

  Fast lav timepris for reparation og montering af mekaniske eller elektroniske låsesystemer.

  For repration og montering af låsesystemer til en altid fast lav timepris. Arbejdet udføres altid med kvalitets og gennemtestet produkter, når du har brug for det inden for vores åbningstider.

  Få et tilbud


   Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

   Galleri

   ★★★★★

   Jeg kontaktede Jan i sidste uge med henblik udskiftning af den slidte lås i min hoveddør. Jan kom allerede samme uge. Magen til venligt og serviceminded menneske skal man simpelthen lede længe efter! Jan klarede udskiftningen af låsen på en times tid og orienterede mig godt undervejs. Der var også tid til lidt snak med min lille søn som var hjemme. Alt i alt en positiv oplevelse som jeg vil give fem stjerner. Jeg kan klart anbefale Jan.
   Cecilie Nielsen
   Trustpilot

   ★★★★★

   Jan fra Låsesmeden Hillerød er en virkelig dygtig låsesmed, der laver et rigtig pænt og velfungerende stykke arbejde. Han er tilmed meget rimelig i sine priser og ikke mindst et meget behageligt menneske, der forstår kundernes behov og ønsker. Vi fik monteret 5 ekstra låse + 2 x hoveddøre i vores Johan Christensen villa, alle sammen smukt monteret med høj brugervenlighed. Låsesmeden Hillerød kan KLART anbefales, og vi ringer efter Jan igen næste gang vi skal have ordnet låse.

   Peter
   Trustpilot

   ★★★★★

   Vi har fået udskiftet flere låse, heriblandt en nøglefri kodelås. Fantastisk udført arbejde med sans for detaljer og ikke mindst god rådgivning. Grundig, seriøs og ikke mindst sympatisk fremtræden. Måske Danmarks bedste låsesmed!
   Thomas Munck
   Trustpilot

   Jeg er klar til nye projekter

   Kontakt mig straks.

   Jeg kører i hele Nordsjælland.

   Hillerød, Gribskov, Helsingør, Fredensborg, Halsnæs, Hørsholm, Allerød, Frederikssund, Egedal, Furesø, Rudersdal og Lyngby-Taarbæk.

   Kontaktinfo