Låsesmed Fredensborg

Din lokale låsesmed i Fredensborg

Har du bruge for hjælp fra en dygtig og professionel låsesmed i Fredensborg, så du har du fundet det rette firma. Hos os får du mere end 20 års erfaring og ekspertise i låsebranchen, og gennem vores tid som låsesmed i Fredensborg har vi leveret sublime resultater. Vi har løst tusindvis af problemer, og taget hånd om alt fra dørautomatik til oplukning af bil eller opsætning af videoovervågning.

Som din lokale låsesmed i Fredensborg, står vi altid klar til at hjælpe dig. Derfor tilbyder vi døgnservice alle ugens dage. Du vil på denne måde kunne kontakte os præcis, når du har brug for, at vi kommer ud til dig. Som din låsesmed er vi effektive, kvalitetsbeviste og løsningsorienteret. Vi skræddersyer vores tilbud til din situation, så du er sikker på at få de bedste resultater og vejledning.

Står du over for et problem der kræver en låsesmed i Fredensborg, og  ikke ved hvem du skal vælge?

Her er tre gode grunde til at kontakte os:

 1. Som professionel låsefirma har vi mere end 20 års erfaring som låsesmed i Fredensborg
 2. Vi tilbyder døgnservice til fornuftige priser alle dage i ugen, året rundt.
 3. Vi arbejder altid ud fra dine behov, så du er sikker på, at din tilfredshed er vores største prioritet.

Få et tilbud idag


  Mekanisk sikring

  Logo

  Oplukning

  Logo

  Omkodning af lås

  Logo

  Sikringsskab

  Logo

  Professionel låsesmed i Fredensborg

  Som låsesmed i Fredensborg er vi specialiserede i at levere professionelle låse- og sikkerhedsløsninger til både private og erhvervskunder. Vores team af erfarne låsesmede er veluddannede og har en omfattende viden om de nyeste teknologier og metoder inden for branchen.

  Vi forstår, hvor frustrerende det kan være at stå over for et akut opstået problem. Derfor tilbyder vi akut døgnservice i Fredensborg. Uanset om du er blevet låst ude af dit hjem eller bil, eller hvis du har mistet dine nøgler, kan vores låsesmede hurtigt og effektivt hjælpe dig.

  Vi tilbyder omkodning, oplukning, sikkerhedsgitre, videoovervågning og meget mere. Som låsesmed i Fredensborg har vi ekspertisen og kompetencerne til at varetage opgaver i alle omfang. Vi har mere end 20 års erfaring i faget, hvor vi har stået overfor et væld af forskellige opgaver. Vores låsesmede kan gennemgå din nuværende sikkerhed og give dig anbefalinger til at forbedre sikkerheden i dit hjem eller virksomhed.

  Sikring af dit hus

  Standard

  Priser

  Oplukning

  Fra 600 kr.

  Oplukning af biler, lejligheder, huse, garager, pengeskabe – vi er altid klar når du har brug for hjælp.

  Omkodning af lås

  Første 600 kr.

  Omkodning af låse ved indflytning sikrer at det kun er dig der har nøgler til din nye bolig. Ved tab eller tyveri af nøgler skal låsen også lægges om indenfor 24 timer hvis forsikringen skal dække.

  Reparation & montering

  Fast 500 kr.

  Fast lav timepris for reparation og montering af mekaniske eller elektroniske låsesystemer.

  For repration og montering af låsesystemer til en altid fast lav timepris. Arbejdet udføres altid med kvalitets og gennemtestet produkter, når du har brug for det inden for vores åbningstider.

  Låsesmed i Fredensborg med dine behov i fokus

  Står du overfor et problem med låsesystemet i dit hjem? Eller du er måske bare blevet låst ude? Uanset hvad dit problem måtte være, er vi som din låsesmed i Fredensborg udstyret til at varetage dine ønsker og løse dine problemer.

  Vores første og største prioritet er altid, at arbejde hurtigt effektivt og korrekt så du står med et resultat, der vil glæde og gavne dig i lang tid. Som din låsesmed i Fredensborg står vi altid 100% inden for det arbejde vi udfører, og de resultater du får leveret.

  Vores løsninger er holdbare, og vi anvender altid de mest effektive teknikker og metoder, og det bedste værktøj på markedet.Som tidligere nævnt er dine behov i fokus, og vi forlader ikke dit hjem før, at det fungerer som det skal, og du står med et tilfredsstillende resultat.

  Det er ikke noget vi bare siger. Gennem mere end 20 år i branchen, har vi udbygget kundekataloget til at bevise det.

  Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og laver aldrig nogle halve eller midlertidige løsninger. Vi håndterer alle typer opgaver uanset størrelse, kompleksitet eller type, så du kan være  sikker på, at vi skaber en gavnende løsning. 

  Så hvis du skal bruge et besøg fra en låsesmed i Fredensborg, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Sammen finder vi den rette løsning for dig.

  Med mere end 20 år i branchen kan du altid forvente at modtage et veludført låsesmed arbejde, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. 

  Uanset hvilken låseopgave du står med, så kan vi med garanti hjælpe dig med en finde en løsning, der gør dig gavn. Vi tilpasser løsninger efter dine behov, og vi går ikke, før du er 110% tilfreds med det endelige resultat. 

  ★★★★★

  Sparede os penge

  Meget venlig og faglig dygtig låsesmed, der fiksede vores hoveddørs låsekasse uden at svejse låsen ud. Dette sparede os en del penge.

  Kim Bernbom

  ★★★★★

  Fremragende service
  Vi kontaktede Låsesmed Hillerød en eftermiddag efter 16.00 og hjælpen var klar på adressen 10 minutter efter. Sød og imødekommende – yderst kompetent. Fremragende service.

  5 stjerner herfra. Kan varmt anbefale Låsesmed Hillerød.

  Morten Adamsen

  ★★★★★

  Virkelig god oplevelse

  Jeg sendte mine oplysninger ved kontakt formular på hjemmesiden, da jeg ønskede et tilbud på udskiftning at 2 låse. Jan ringede ca en time senere, og inden for de næste 2 timer havde jeg fået skiftet begge låse. Goe priser samt venlig og professionel udførelse af arbejdet.
  De bedste anbefalinger til Låsesmeden Hillerød

  Dorthe

  Hvad koster en låsesmed i Fredensborg?

  Under dette afsnit kan du læse mere om faste priser på nogle af de ydelser, vi tilbyder. Er dit problem eller opgave ikke blandt disse, behøves du ikke at frygte. Kontakt os og fortæl os nærmere om dine ønsker og behov. Sammen finder vi frem til den rette løsning for dig. Og selvom at vi ikke har løst et problem præcist som dit, er der en stor chance for, at vores låsesmed har arbejdet med noget lignende. Og med vores mere end 20 års erfaring, er vi sikre på, at vi også kan løse dit problem.

  Låsesmed i Fredensborg med speciale i boligsikkerhed

  Når det kommer til boligsikkerhed, er en pålidelig låsesmed i Fredensborg, en afgørende partner. Hvis du bor i Fredensborg eller omegn, og ønsker at sikre dit hjem mod indbrud og uønskede gæster, er det vigtigt at vælge en erfaren og pålidelig låsesmed Fredensborg.

  Netop pålidelighed og professionalisme er noget, vores kunder anerkender os for. Læs mere om hvad vores kunder skriver om os her. Har du været ude for et indbrud? Så kontakt os, og lad os hjælpe dig med at sikre din bolig.

  Sikring af dit hus

  Låsesmed med døgnservice alle dage

  Vi har et ry for hurtig respons og kvalitet af højeste kaliber. Og vi føler selv, at det omdømme er velfortjent. Vi ved nemlig godt, at tiden går umådeligt langsomt i situationer, der kræver øjeblikkelig hjælp. Specielt når det kommer til et så akut problem som et indbrud i din bolig, hvis dit sikkerhedssystem ikke fungerer, eller hvis du er blevet smækket ude. Vores telefoner er derfor altid åbne, og vi klar til at hjælpe dig, når uheldet er ude.

  Med både autoriseret og erfarende låsesmede blandt vores medarbejdere, får du når du kontakter os, hjælp af nogle af de bedste låsesmede i Danmark. Vores låsesmede besidder skarpt teknisk kendskab til alle aspekter af faget. Så har du brug for en låsesmed i Fredensborg, er vi det sikre valg hver gang.

  Akut låsesmed i Fredensborg

  Uheld kan ske når som helst, og det er vigtigt at have adgang til akut låsehjælp, hvis du skulle blive låst ude af dit hjem eller have brug for øjeblikkelig låsereparation. Som låsesmed i Fredensborg vil vi være tilgængelig døgnet rundt, 7 dage om ugen, for at hjælpe dig med nødsituationer. Vi vil hurtigt kunne åbne låsen, så du kan komme ind i din bolig igen eller løse en hvilken som helst anden akut problemstilling med dine låse.

  Kontakt os i dag

  Kontakt os i dag og lad os være din foretrukne låsesmed i Fredensborg, så vi kan hjælpe dig med dine låse- og sikkerhedsbehov. Vi er dedikerede til at leve op til vores gode renommé, hvorfor du kan forvente stor professionalisme samt ekspertise.

  Du har mulighed for at kontakte os på telefon 30 15 05 00 eller på mail info@sikring3400.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.


   Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

   Galleri

   Jeg er klar til nye projekter
   Kontakt mig straks.

   Jeg kører i hele Nordsjælland.

   Hillerød, Gribskov, Helsingør, Fredensborg, Halsnæs, Hørsholm, Allerød, Frederikssund, Egedal, Furesø, Rudersdal og Lyngby-Taarbæk.

   Kontaktinfo

   Vi har åbent mandag tirsdag onsdag torsdag fredag

   Hos Låsesmeden Hillerød tager vi altid telefonen også uden for åbningstid! Vi har døgnvagt mht. oplåsning, oplukning, omkodning og reparation af låse i Nordsjælland.

   Kontakt mig