Låsesmed Frederiksund

Professionel låsesmed i Frederikssund

Som din låsesmed i Frederikssund har vi mere end 20 års erfaring og ekspertise i faget, og vi har gennem tiden udført tusindvis af opgaver og løst utallige problemer med dørautomatik, udskiftning eller omkodning af låse, åbning af biler, porte og døre, videoovervågning og mange andre aspekter.
Vi har alle dagens dage døgnservice, og du har derfor altid mulighed for at kontakte os præcis når du skal kontakte en låsesmed i Frederikssund og i resten af Nordsjælland. Vi er effektive, løsningsorienteret og kvalitets beviste og vi skræddersyer løsninger der sikrer at du altid får den bedste vejledning. 

Få et tilbud idag


  Mekanisk sikring

  Logo

  Oplukning

  Logo

  Omkodning af lås

  Logo

  Sikringsskab

  Logo

  Låsesmed med fokus på kvalitet og service

  Hvis du har oplevet problemer med dit låsesystem, eller bare er blevet låst ude, så er du kommet til det rigtige sted! Som din låsesmed i Herlev og omegn,  kan vi løse alle og enhver typer af opgaver og problemer du måtte stå overfor. Hos os er der altid fokus på kvalitet, og vi sikrer os at arbejdet bliver udført hurtigt og korrekt. Vi står altid 100% indenfor vores resultater, og vores løsninger er altid holdbarer, og vil glæde dig i lang tid. Ved at samarbejde med os får du adgang til en låsesmed med erfaring med den nyeste viden og teknikker, og de bedste produkter på markedet.

  Vi arbejder ud fra dine behov

  Vi sætter altid dig i fokus, og at løse dine problemer er altid vores største prioritet. Og med mere end 20 års erfaring, har vi kundekataloget der beviser det. Som din låsesmed i Frederikssund kan du altid forvente god og hurtig service, veludført arbejde og ingen kompromis med kvaliteten. Vi kan håndterer alle opgaver, uanset type eller størrelse, så du er garanteret at vi kan finde en gavnende løsning der opfylder dine behov. Vores arbejde stopper ikke før dit problem er løst, og du er fuldt tilfreds med det endelige resultat. Så hvis du har behov for et besøg fra en låsesmed i Frederikssund, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe dig med låsearbejde i hele Nordsjælland.

  Sikring af dit hus

  Standard

  Priser

  Oplukning

  Fra 600 kr.

  Oplukning af biler, lejligheder, huse, garager, pengeskabe – vi er altid klar når du har brug for hjælp.

  Omkodning af lås

  Første 600 kr.

  Omkodning af låse ved indflytning sikrer at det kun er dig der har nøgler til din nye bolig. Ved tab eller tyveri af nøgler skal låsen også lægges om indenfor 24 timer hvis forsikringen skal dække.

  Reparation & montering

  Fast 500 kr.

  Fast lav timepris for reparation og montering af mekaniske eller elektroniske låsesystemer.

  For repration og montering af låsesystemer til en altid fast lav timepris. Arbejdet udføres altid med kvalitets og gennemtestet produkter, når du har brug for det inden for vores åbningstider.

  Låsesmed i Frederikssund med døgnvagt

  Som din låsesmed i Frederikssund har vi et omdømme som hurtig respons og udrykning og høj kvalitet. Vi er opmærksomme på at tiden kan gå umådelig langsomt når du har brug for hjælp. Især hvis du står overfor et akut problem som et indbrud, mistet nøgler eller et ikke-responsivt sikkerhedssystem. Derfor er vores telefon altid åben, ligegyldigt hvornår uheldet er ude.  
   
  Som både autoriseret og højt erfarende låsesmede, er du garanteret service og resultater fra nogle af Danmarks dygtigste låsesmede. Uanset hvilken dag du kontakter os på, sørger vi for at du modtager en hurtig, god og sikker løsning, udarbejdet på baggrund af dine behov. Alle vores fagmænd besidder skarpe tekniske kompetencer, viden om både nye og klassiske metoder og teknikker, såvel som det nyeste værktøj og udstyr. Dette gør vores vores låsesmede i stand til at løse alle og enhver type problem, uanset kompleksiteten eller størrelsen på din opgave. Søger du hjælp eller assistance fra en låsesmed i med åbning af bil eller dør, udskiftning lås (både elektronisk eller analog), opsætning af sikkerhedssystem eller enhver anden låseopgave, kan med fordel kontakte os. Så sender vi hurtigt en låsesmed afsted for at få løst dit problem.
  Låsesmed i Hillerød

  Få et tilbud


   Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

   Galleri

   ★★★★★

   Jeg kontaktede Jan i sidste uge med henblik udskiftning af den slidte lås i min hoveddør. Jan kom allerede samme uge. Magen til venligt og serviceminded menneske skal man simpelthen lede længe efter! Jan klarede udskiftningen af låsen på en times tid og orienterede mig godt undervejs. Der var også tid til lidt snak med min lille søn som var hjemme. Alt i alt en positiv oplevelse som jeg vil give fem stjerner. Jeg kan klart anbefale Jan.
   Cecilie Nielsen
   Trustpilot

   ★★★★★

   Jan fra Låsesmeden Hillerød er en virkelig dygtig låsesmed, der laver et rigtig pænt og velfungerende stykke arbejde. Han er tilmed meget rimelig i sine priser og ikke mindst et meget behageligt menneske, der forstår kundernes behov og ønsker. Vi fik monteret 5 ekstra låse + 2 x hoveddøre i vores Johan Christensen villa, alle sammen smukt monteret med høj brugervenlighed. Låsesmeden Hillerød kan KLART anbefales, og vi ringer efter Jan igen næste gang vi skal have ordnet låse.

   Peter
   Trustpilot

   ★★★★★

   Vi har fået udskiftet flere låse, heriblandt en nøglefri kodelås. Fantastisk udført arbejde med sans for detaljer og ikke mindst god rådgivning. Grundig, seriøs og ikke mindst sympatisk fremtræden. Måske Danmarks bedste låsesmed!
   Thomas Munck
   Trustpilot

   Jeg er klar til nye projekter

   Kontakt mig straks.

   Jeg kører i hele Nordsjælland.

   Hillerød, Gribskov, Helsingør, Fredensborg, Halsnæs, Hørsholm, Allerød, Frederikssund, Egedal, Furesø, Rudersdal og Lyngby-Taarbæk.

   Kontaktinfo

   Vi har åbent mandag tirsdag onsdag torsdag fredag

   Hos Låsesmeden Hillerød tager vi altid telefonen også uden for åbningstid! Vi har døgnvagt mht. oplåsning, oplukning, omkodning og reparation af låse i Nordsjælland.