Låsesmed Hørsholm

Dygtig og erfaren låsesmed i Hørsholm

Vi stræber efter at være den låsesmed, du kontakter, hvis du har problemer med dit låsesystem. Og med mere end 20 års erfaring og ekspertise som låsesmed har vi gennem årene hjulpet mange tilfredse kunder i Hørsholm. Vi hjælper med alt fra udskiftning af lås, omkodning af lås, oplukning, oplukning af bil, dørautomatik, videoovervågning mm.

Vores telefon er åben 24 timer i døgnet, alle ugens dage. Så du har mulighed for at kontakte os, så snart uheldet er ude, og du skal bruge en låsesmed i Hørsholm, såvel som i resten af Nordsjælland. Vi er utroligt effektive, kvalitetsbevidste, serviceminded og løsningsorienteret, og vi går altid det ekstra skridt der sørger for, at du får den rette vejledning og den bedste løsning.
Kontakt os allerede i dag!

Få et tilbud idag


  Mekanisk sikring

  Oplukning

  Omkodning af lås

  Sikringsskab

  Låsesmed i Hørsholm med dig i fokus

  Står du med et problem med dit låsesystem, eller er du måske blevet låst ude? Så har du fundet den rette låsesmed.
  Som din lokale låsesmed i Hørsholm og resten af Nordsjælland, står vi altid parat til at varetage din opgave, og altid når du har brug for det. Vi har erfaring med de fleste typer af problemer og udfordringer, du normalt vil stå overfor. Og hvis vi ikke har arbejdet med et problem som dit, har vi nok arbejdet med et lignende.

  Vi har altid fokus på kvalitet, og at problemet bliver løst hurtigt og korrekt. Vi efterlader aldrig en opgave før den er 100% løst, og vores resultater er altid holdbare, og vil gavne dig mange år frem. Hvis du ønsker vores assistance får du adgang til en låsesmed med mere end 20 års erfaring, og med viden og kendskab til de nyeste teknikker og værktøjer i branchen.

   

  Serviceminded Låsesmed i Hørsholm

  Som din låsesmed i Hørsholm vi du være sikker på, at dine behov altid er i fokus, og at dine problemer bliver håndteret af professionelle. Og med over 20 års erfaring og kendskab til faget, har vi et omfattende katalog af kunder der beviser det. Hos os skal du forvente et uovertruffent serviceniveau, kvalitet i topklasse og resultater der vil glæde og gavne i mange. Vi kan løse alle opgaver, uanset størrelsen eller hvor kompliceret den vil være. Så hvis du har behov for en låsesmed i Hørsholm, eller i resten af Nordsjælland, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står altid parat til at hjælpe dig.

  Sikring af dit hus

  Hvad koster en låsesmed i Hørsholm?

  En pris på en låsesmed i Hørsholm afhænger alt efter, hvilken service der er behov for. Det er derfor svært at sige, hvor meget det vil koste. Du er altid velkommen til at kontakte os og fortælle os om dit behov. Vi vil derefter sende en låsesmed med den erfaring og de kompetencer, du har brug for, ud til dig. En ting skal du dog altid være sikker på. Vores priser er altid konkurrencedygtige og gennemsigtige, så du ved hvad du betaler for.

  Nedenfor kan du se nogle pris eksempler på, nogle af de services vi tilbyder.

  Standard

  Priser

  Oplukning

  Fra 600 kr.

  Oplukning af biler, lejligheder, huse, garager, pengeskabe – vi er altid klar når du har brug for hjælp.

  Omkodning af lås

  Første 600 kr.

  Omkodning af låse ved indflytning sikrer at det kun er dig der har nøgler til din nye bolig. Ved tab eller tyveri af nøgler skal låsen også lægges om indenfor 24 timer hvis forsikringen skal dække.

  Reparation & montering

  Fast 500 kr.

  Fast lav timepris for reparation og montering af mekaniske eller elektroniske låsesystemer.

  For repration og montering af låsesystemer til en altid fast lav timepris. Arbejdet udføres altid med kvalitets og gennemtestet produkter, når du har brug for det inden for vores åbningstider.

  Låsesmed i Hørsholm med døgnservice

  Når du har brug for en låsesmed i Hørsholm, er det ofte et akut problem, der skal løses. Især hvis der er tale om indbrud, hvis du har låst dig ude, eller der er problemer med dit sikkerhedssystem.

  Vi har derfor døgnservice, så du kan kontakte os, så snart uheldet er ude. Vi kommer dag eller nat, alle ugens dage.

  Kontakt os allerede i dag!

  Låsesmed i Hillerød

  Få et tilbud


   Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

   Galleri

   ★★★★★

   Jeg kontaktede Jan i sidste uge med henblik udskiftning af den slidte lås i min hoveddør. Jan kom allerede samme uge. Magen til venligt og serviceminded menneske skal man simpelthen lede længe efter! Jan klarede udskiftningen af låsen på en times tid og orienterede mig godt undervejs. Der var også tid til lidt snak med min lille søn som var hjemme. Alt i alt en positiv oplevelse som jeg vil give fem stjerner. Jeg kan klart anbefale Jan.
   Cecilie Nielsen
   Trustpilot

   ★★★★★

   Jan fra Låsesmeden Hillerød er en virkelig dygtig låsesmed, der laver et rigtig pænt og velfungerende stykke arbejde. Han er tilmed meget rimelig i sine priser og ikke mindst et meget behageligt menneske, der forstår kundernes behov og ønsker. Vi fik monteret 5 ekstra låse + 2 x hoveddøre i vores Johan Christensen villa, alle sammen smukt monteret med høj brugervenlighed. Låsesmeden Hillerød kan KLART anbefales, og vi ringer efter Jan igen næste gang vi skal have ordnet låse.

   Peter
   Trustpilot

   ★★★★★

   Vi har fået udskiftet flere låse, heriblandt en nøglefri kodelås. Fantastisk udført arbejde med sans for detaljer og ikke mindst god rådgivning. Grundig, seriøs og ikke mindst sympatisk fremtræden. Måske Danmarks bedste låsesmed!
   Thomas Munck
   Trustpilot

   Jeg er klar til nye projekter

   Kontakt mig straks.

   Jeg kører i hele Nordsjælland.

   Hillerød, Gribskov, Helsingør, Fredensborg, Halsnæs, Hørsholm, Allerød, Frederikssund, Egedal, Furesø, Rudersdal og Lyngby-Taarbæk.

   Kontaktinfo