Låsesmed Helsinge

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Ønsker du omkodning, udskiftning af låse eller oplukning af din bil i Helsinge? Så kan du med fordel kontakte os. Som låsesmed i Helsinge, tilbyder vi nemlig et hav af forskellige services forbundet med låsesmedstjenester – og dem tilbyder vi også i Helsinge. Så hvis du skal bruge en professionel låsesmed i Helsinge, så er vi de rette for dig!

Vi er din pålidelige og erfarne låsesmed i Helsinge med intet mindre end 20 års erfaring. Med vores store ekspertise og dedikation til faget og sikkerhed, kan du stole på, at vi imødekommer alle dine låse- og sikkerhedsbehov.

Vi er godt bekendt med Helsinge, da vi igennem vores 20 års erfaring har løst mange opgaver inden for blandt andet oplukning af biler, udskiftning af lås og meget mere. Vi forstår vigtigheden af at føle sig tryg i eget hjem, virksomhed eller køretøj.

Vi er specialiserede i at levere skræddersyede sikkerhedsløsninger, der passer til dine behov. Vores primære mål, er at sikre, at du har den nødvendige tryghed og sikkerhed, for at føle dig godt tilpas i dine rammer.

Står du og mangler en professionel og erfaren låsesmed i Helsinge, med mere end 20 års erfaring i branchen? Så kontakt Låsesmeden Hillerød allerede i dag. Vi står klar til at hjælpe dig.

Få et tilbud idag


  Mekanisk sikring

  Logo

  Oplukning

  Logo

  Omkodning af lås

  Logo

  Sikringsskab

  Logo

  Erfaren låsesmed i Helsinge

  Vores team af erfarne låsesmede, er veluddannede og oplært i de nyeste låseteknologier og arbejdsmetoder. Som foretrukken låsesmed i Helsinge, er vi stolte af vores ry for professionalisme, pålidelig og fremragende kundeservice. Vi behandler hver opgave med omhu og præcision, for at sikre, at du får den bedste løsning til netop din situation.

  Vores tilstedeværelse i Helsinge giver os mulighed for at reagere hurtigt på din henvendelse og akut opståede situation. Vi ved, at låseproblemer kan opstå når som helst, og derfor er vores team tilgængeligt døgnet rundt for at sikre, at du får den nødvendige hjælp, når du har brug for det.

  Vores mål er at skabe sikre og trygge omgivelser for vores kunder, ved at levere kvalitetsløsninger og pålidelig service. Vi værdsætter vores kunders tillid og stræber altid efter at overgå forventningerne.

  Når du vælger os, som din låsesmed i Helsinge, kan du være sikker på, at vi vil prioritere dit behov for sikkerhed og tryghed. Vi bruger vores ekspertise og erfaring til at anbefale og implementere de mest effektive og pålidelige låse- og sikkerhedsløsninger.

  Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med dine låse- og sikkerhedsbehov. Uanset om det er til dit hjem, din virksomhed eller dit køretøj, så kan du regne med vores professionelle service og kompetente rådgivning. Vi er dedikerede til at være din betroede partner for låse og sikkerhed i Helsinge.

  Læs mere om de andre byer vi servicere i Nordsjælland her.

  Standard

  Priser

  Oplukning

  Fra 600 kr.

  Oplukning af biler, lejligheder, huse, garager, pengeskabe – vi er altid klar når du har brug for hjælp.

  Omkodning af lås

  Første 600 kr.

  Omkodning af låse ved indflytning sikrer at det kun er dig der har nøgler til din nye bolig. Ved tab eller tyveri af nøgler skal låsen også lægges om indenfor 24 timer hvis forsikringen skal dække.

  Reparation & montering

  Fast 500 kr.

  Fast lav timepris for reparation og montering af mekaniske eller elektroniske låsesystemer.

  For repration og montering af låsesystemer til en altid fast lav timepris. Arbejdet udføres altid med kvalitets og gennemtestet produkter, når du har brug for det inden for vores åbningstider.

  Få et tilbud


   Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

   Galleri

   ★★★★★

   Sparede os penge

   Meget venlig og faglig dygtig låsesmed, der fiksede vores hoveddørs låsekasse uden at svejse låsen ud. Dette sparede os en del penge.

   Kim Bernbom

   ★★★★★

   Super Service
   Min lås ville ikke åbnes indefra, så jeg ledte efter gode anmeldelser på Trustpilot og ringede til Jan. Han kom præcis til den aftalte tid og var meget fagligt velfunderet og behagelig. Låsen blev renset og er nu som ny, og jeg er fornøjet. De varmeste anbefalinger herfra.

   Lene Gull

   ★★★★★

   Låst ude på en mandag aftenKæresten og jeg låste os ude på en mandag aften. Jeg ringede til flere låsesmede, og fik så fat i Låsesmeden Hillerød.
   Låsesmeden kunne være der indenfor 15 min, og oplyste en pris over telefonen.
   Låsesmeden ankom som aftalt i god tid, og gik med det samme igang.
   Efter cirka 15 min var vi inde i lejligheden.

   Super god service, højt humør og super udadvendt.

   Kan helt sikker anbefale at bruge Låsesmeden Hillerød.

   Daniel Larsen
   Jeg er klar til nye projekter
   Kontakt mig straks.

   Jeg kører i hele Nordsjælland.

   Hillerød, Gribskov, Helsingør, Fredensborg, Halsnæs, Hørsholm, Allerød, Frederikssund, Egedal, Furesø, Rudersdal og Lyngby-Taarbæk.

   Kontaktinfo

   Vi har åbent mandag tirsdag onsdag torsdag fredag

   Hos Låsesmeden Hillerød tager vi altid telefonen også uden for åbningstid! Vi har døgnvagt mht. oplåsning, oplukning, omkodning og reparation af låse i Nordsjælland.

   Kontakt mig