Låsesmed Nordsjælland

Professionel låsesmed i Nordsjælland

Vi er din dygtige og erfarne låsesmed i Nordsjælland, der hjælper dig hvis du har problemer med dit låsesystem. Med vores mere end 20 års erfaring i branchen som låsesmed, har vi hjulpet utallige tilfredse kunder med bl.a. omkodning af låsoplukning af biludskiftning af låsdørautomatik og meget mere.

Vi har døgnåbent alle ugens dage, så du kan kontakte os præcis, når du har behov for en låsesmed i Nordsjælland. Vi sikrer altid, at du får den bedste service og vejledning til en konkurrencedygtig pris, og kører ikke igen før opgaven er løst. Kontakt os allerede i dag, og få et tilbud på din opgave!

Få et tilbud idag


  Mekanisk sikring

  Oplukning

  Omkodning af lås

  Sikringsskab

  Låsesmed i Nordsjælland med fokus på kvalitet og service

  Har du problemer med dit låsesystem, eller er du måske blevet låst ude? Så er du kommet til det rette sted. Lige meget hvad opgaven skulle være, så hjælper vi dig gerne med at løse problemet. Som din foretrukne låsesmed i Nordsjælland, har vi stort fokus på at udføre arbejdet hurtigt, effektivt og korrekt, uden at gå på kompromis med kvaliteten eller servicen. Vi anvender altid de nyeste produkter på markedet samt den nyeste viden, så du får et tilfredsstillende resultat, der samtidig også holder i mange år.

  Med mere end 20 års erfaring i branchen har vi løst de fleste typer opgaver og udfordringer, du skulle stå overfor. Vi sætter altid dig og dine behov i fokus, og går ikke før du er 100% tilfreds med resultatet. Uanset opgavens type og omfang, så hjælper vi dig gerne med at løse den. Så har du brug for en låsesmed i Nordsjælland, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

  Sikring af dit hus

  Låsesmed i Nordsjælland med døgnservice

  Har du brug for en låsesmed, er det ofte et akut problem. Derfor har vi altid døgnåbent, så du kan ringe præcis når du har behov for det. Vi er især kendt for at rykke hurtigt ud, så du ikke skal stå og vente i alt for lang tid, da vi godt ved at tiden kan gå langsomt, når uheldet er ude efter f.eks. et indbrud, hvis du har låst dig ude, eller der skulle være problemer med dit låsesystem.

  Vi garanterer at du får en service og kvalitet der er i top uanset, hvilket tidspunkt du ringer på. Alle vores fagmænd bruger den nyeste viden samt det nyeste værktøj og udstyr, hvilket gør dem i stand til at løse alle typer af opgaver uanset opgavens omfang. Du kan derfor være sikker på at blive serviceret af en højt erfaren låsesmed med skarpe tekniske kompetencer. Skal du have hjælp fra en låsesmed i Nordsjælland med åbning af bildør, omkodning af lås, opsættelse af videoovervågning eller nogen anden låseopgave, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sender hurtigst muligt en låsesmed ud, der kan hjælpe med at løse dit problem.

  Låsesmed i Hillerød

  Hvad koster en låsesmed i Nordsjælland?

  Låsesmed i Hillerød
  Det kan være svært at give dig en nøjagtig pris på, hvad vores ydelse koster, da der er flere forskellige aspekter, der skal medregnes bl.a. opgavens omfang og kompleksitet. Du kan dog alligevel finde grundpriserne nedenfor, så du har en idé om hvad det vil koste. Er du i tvivl om vi kan løse din opgave, så tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper gerne med at finde den rette løsning til dig.

  Standard

  Priser

  Oplukning

  Fra 600 kr.

  Oplukning af biler, lejligheder, huse, garager, pengeskabe – vi er altid klar når du har brug for hjælp.

  Omkodning af lås

  Første 600 kr.

  Omkodning af låse ved indflytning sikrer at det kun er dig der har nøgler til din nye bolig. Ved tab eller tyveri af nøgler skal låsen også lægges om indenfor 24 timer hvis forsikringen skal dække.

  Reparation & montering

  Fast 500 kr.

  Fast lav timepris for reparation og montering af mekaniske eller elektroniske låsesystemer.

  For repration og montering af låsesystemer til en altid fast lav timepris. Arbejdet udføres altid med kvalitets og gennemtestet produkter, når du har brug for det inden for vores åbningstider.

  Få et tilbud


   Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

   Galleri

   ★★★★★

   Jeg kontaktede Jan i sidste uge med henblik udskiftning af den slidte lås i min hoveddør. Jan kom allerede samme uge. Magen til venligt og serviceminded menneske skal man simpelthen lede længe efter! Jan klarede udskiftningen af låsen på en times tid og orienterede mig godt undervejs. Der var også tid til lidt snak med min lille søn som var hjemme. Alt i alt en positiv oplevelse som jeg vil give fem stjerner. Jeg kan klart anbefale Jan.
   Cecilie Nielsen
   Trustpilot

   ★★★★★

   Jan fra Låsesmeden Hillerød er en virkelig dygtig låsesmed, der laver et rigtig pænt og velfungerende stykke arbejde. Han er tilmed meget rimelig i sine priser og ikke mindst et meget behageligt menneske, der forstår kundernes behov og ønsker. Vi fik monteret 5 ekstra låse + 2 x hoveddøre i vores Johan Christensen villa, alle sammen smukt monteret med høj brugervenlighed. Låsesmeden Hillerød kan KLART anbefales, og vi ringer efter Jan igen næste gang vi skal have ordnet låse.

   Peter
   Trustpilot

   ★★★★★

   Vi har fået udskiftet flere låse, heriblandt en nøglefri kodelås. Fantastisk udført arbejde med sans for detaljer og ikke mindst god rådgivning. Grundig, seriøs og ikke mindst sympatisk fremtræden. Måske Danmarks bedste låsesmed!
   Thomas Munck
   Trustpilot

   Jeg er klar til nye projekter

   Kontakt mig straks.

   Jeg kører i hele Nordsjælland.

   Hillerød, Gribskov, Helsingør, Fredensborg, Halsnæs, Hørsholm, Allerød, Frederikssund, Egedal, Furesø, Rudersdal og Lyngby-Taarbæk.

   Kontaktinfo