Låsesmed Humlebæk

Erfaren låsesmed i Humlebæk

Som låsesmed i Humlebæk, bygger vi vores store erfaring gennem et væld af opgaver, som vi har løst gennem de seneste +20 år. På baggrund af vores store erfaring, har vi opbygget en stor know-how samt ekspertise, som vi tager i brug, når vi kører ud på opgaver – store som små.

Vi har nemlig mere end 20 års erfaring i branchen, hvorfor vi kan tilbyde vores ekspertise til alle slags opgaver inden for faget.

Hos os, din lokale låsesmed i Humlebæk, forstår vi vigtigheden af at føle sig tryg i det private, såvel som på arbejdspladsen. Gennem professionel rådgivning tilbyder vi at sikre dig hjem eller erhverv mod indbrud etc. Vi står klar til at tilbyde vejledning, så du når den mest optimale løsning for netop dit hjem eller erhverv.

Få et tilbud idag


  Mekanisk sikring

  Logo

  Oplukning

  Logo

  Omkodning af lås

  Logo

  Sikringsskab

  Logo

  Lokal låsesmed i Humlebæk

  Som låsesmed i Humlebæk sætter vi en ære i at yde den højeste service for vores kunder, hvilket resulterer i, at vi har opnået et godt renommé. Vi holder os opdateret på de nyeste metoder og teknikker inden for branchen. Dette sikrer, at vi kan levere effektive samt sikre løsninger til vores kunder i Humlebæk.

  Vi er i tæt samarbejde med vores kunder for at forstå deres behov, så vi kan skræddersy et tilbud efter bedste evne. Derfor er vi i stand til at tilbyde skræddersyede løsninger, som passer til netop din situation. Uanset om du mangler hjælp som privat- eller erhvervskunde, så er vi klar til at hjælpe dig.

  Du har mulighed for at kontakte os på telefon 30 15 05 00 eller på mail info@sikring3400.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Standard

  Priser

  Oplukning

  Fra 600 kr.

  Oplukning af biler, lejligheder, huse, garager, pengeskabe – vi er altid klar når du har brug for hjælp.

  Omkodning af lås

  Første 600 kr.

  Omkodning af låse ved indflytning sikrer at det kun er dig der har nøgler til din nye bolig. Ved tab eller tyveri af nøgler skal låsen også lægges om indenfor 24 timer hvis forsikringen skal dække.

  Reparation & montering

  Fast 500 kr.

  Fast lav timepris for reparation og montering af mekaniske eller elektroniske låsesystemer.

  For repration og montering af låsesystemer til en altid fast lav timepris. Arbejdet udføres altid med kvalitets og gennemtestet produkter, når du har brug for det inden for vores åbningstider.

  Låsesmed i Humlebæk med døgnvagt

  Vi er dedikeret til at levere døgnservice til de af vores kunder, som oplever akutte problemer uden for normal arbejdstid. Det er aldrig sjovt at miste sine nøgler, blive låst ude eller være udsat for et indbrud. Derfor tilbyder vi at rykke hurtigt ud, så du hurtigt kan føle dig tryg igen. Kontakt os på akuttelefonen, 30 15 05 00.

  Vores døgnvagts er designet til at sikre en hurtig samt pålidelig respons til vores kunder i Humlebæk. Vi forstår vigtigheden af at håndtere låseproblemer øjeblikkeligt, og vores erfarne låsesmede står klar til at assistere dig hurtigst muligt.

  Uanset om du har brug for oplukning eller akut omkodning, kan du stole på, at din låsesmed i Humlebæk, kan løfte opgaven. Vi har den nødvendige viden samt det rette værktøj til at løse de mest komplekse låseproblemer.

  elektronisk sikring

  Kontakt os i dag

  Står du, og har brug for hjælp fra en låsesmed i Humlebæk? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med både akutte og ikke-akutte situationer. Vi tilbyder Nordsjællands skarpeste priser og højeste service. Kontakt os på telefon 30 15 05 00 eller på mail info@sikring3400.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.


   Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

   Galleri

   ★★★★★

   Min nye yndlings-låsesmed
   Låsehuset til hoveddøren gik i stykker sent fredag eftermiddag. Efter at have forsøgt at reparere det selv, så ringede jeg til en lokal låsesmed og jeg nåede naturligvis at tænke – typisk, lige op til weekenden, nu er der ventetid og sikkert dobbelt op i pris pga. weekend.

   Men sådan blev det heldigvis ikke. Jan kunne ud fra min beskrivelse straks stille diagnosen og 45 minutter senere var han fremme og fik skiftet låsehuset til en fair pris. Jan er en meget udadvendt og hyggelig person, som jeg varmt kan anbefale. Jeg har gemt kontaktdetaljerne til fremtidig brug.

   Kim Bernbom

   ★★★★★

   Super Service
   Min lås ville ikke åbnes indefra, så jeg ledte efter gode anmeldelser på Trustpilot og ringede til Jan. Han kom præcis til den aftalte tid og var meget fagligt velfunderet og behagelig. Låsen blev renset og er nu som ny, og jeg er fornøjet. De varmeste anbefalinger herfra.

   Lene Gull

   ★★★★★

   Låst ude på en mandag aftenKæresten og jeg låste os ude på en mandag aften. Jeg ringede til flere låsesmede, og fik så fat i Låsesmeden Hillerød.
   Låsesmeden kunne være der indenfor 15 min, og oplyste en pris over telefonen.
   Låsesmeden ankom som aftalt i god tid, og gik med det samme igang.
   Efter cirka 15 min var vi inde i lejligheden.

   Super god service, højt humør og super udadvendt.

   Kan helt sikker anbefale at bruge Låsesmeden Hillerød.

   Daniel Larsen
   Jeg er klar til nye projekter
   Kontakt mig straks.

   Jeg kører i hele Nordsjælland.

   Hillerød, Gribskov, Helsingør, Fredensborg, Halsnæs, Hørsholm, Allerød, Frederikssund, Egedal, Furesø, Rudersdal og Lyngby-Taarbæk.

   Kontaktinfo

   Vi har åbent mandag tirsdag onsdag torsdag fredag

   Hos Låsesmeden Hillerød tager vi altid telefonen også uden for åbningstid! Vi har døgnvagt mht. oplåsning, oplukning, omkodning og reparation af låse i Nordsjælland.

   Kontakt mig