Låsesmed Hundested

Din lokale låsesmed i Hundested

Er du blevet låst ude eller måske har du mistet dine nøgler, eller været udsat for indbrud? Uanset din situation kan du stole på din lokale Låsesmed i Hundested for assistance.

Med over 20 års erfaring inden for faget, har vi udført utallige opgaver i Hundested og resten af Nordsjælland, og vi er sikre på at kunne finde en løsning på din situation.

Når du vælger os, som din låsesmed i Hundested, kan du forvente en pålidelig samt professionel service. Vi er dedikerede til at levere en høj kvalitet og sikre tilfredsstillelse resultater for vores kunder.

Med vores store erfaring inden for branchen har vi opnået en stor know-how, som vi jævnligt trækker på. Samtidig holder vi os altid opdateret på de nyeste produkter og teknologier på markedet. Vores mål er at identificere den optimale løsning til dit specifikke låseproblem samtidig med, at vi sikrer, at du får en enestående oplevelse med vores service.

Få et tilbud idag


  Mekanisk sikring

  Logo

  Oplukning

  Logo

  Omkodning af lås

  Logo

  Sikringsskab

  Logo

  Låsesmed i Hundested med døgnvagt

  Står du med et akut låseproblem? Så kontakt os nu. Som låsesmed i Hundesteder tilbyder vi akut døgnvagt. Så hvis uheldet har været ude, og du står med problemer med din lås, så kan vi hjælpe dig. Vi er fuldt bevidste om, hvor irriterende det kan være at stå over for udfordringer med låsen, især når de opstår uden for almindelig arbejdstid.

  Derfor tilbyder vi døgnvagtsservice, som låsesmed i Hundested og resten af Nordsjælland. Vores dedikerede team er tilgængeligt 24/7, 365 dage om året for at sikre, at du altid kan få den nødvendige assistance, uanset hvornår problemet opstår.

  Da vi anerkender at hurtig respons tid er vigtigt i disse tilfælde, gør vi selvfølgelig alt hvad vi kan, for at komme så hurtigt frem som muligt.

  Standard

  Priser

  Oplukning

  Fra 600 kr.

  Oplukning af biler, lejligheder, huse, garager, pengeskabe – vi er altid klar når du har brug for hjælp.

  Omkodning af lås

  Første 600 kr.

  Omkodning af låse ved indflytning sikrer at det kun er dig der har nøgler til din nye bolig. Ved tab eller tyveri af nøgler skal låsen også lægges om indenfor 24 timer hvis forsikringen skal dække.

  Reparation & montering

  Fast 500 kr.

  Fast lav timepris for reparation og montering af mekaniske eller elektroniske låsesystemer.

  For repration og montering af låsesystemer til en altid fast lav timepris. Arbejdet udføres altid med kvalitets og gennemtestet produkter, når du har brug for det inden for vores åbningstider.

  Konkurrencedygtige priser & top service

  Kvalitet er ganske enkelt alfa og omega. Som låsesmed i Hundested tilbyder vi samtidig Nordsjællands skarpeste priser. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, da den er alt afgørende for din sikkerhed og tryghed.

  Gennem årene har vi opbygget et solidt omdømme for vores pålidelighed og professionalisme, og vi stræber altid efter at indfri vores kunders forventninger – og overgå dem.

  Kontakt os i dag

  Har du behov for assistance fra en erfaren låsesmed i Hundested? Så kontakt os i dag. Vi er klar til at hjælpe dig med enhver form for låse- eller nøgleproblem, uanset hvor akut det er. Du kan kontakte os på telefon 30 15 05 00 eller e-mail info@sikring3400.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer. Vi ser frem til at hjælpe dig med dine låse og give dig en top service til Nordsjællands skarpeste pris.


   Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

   Galleri

   Læs mere om de forskellige byer i vi servicerer i Nordsjælland her.

   ★★★★★

   Sparede os penge

   Meget venlig og faglig dygtig låsesmed, der fiksede vores hoveddørs låsekasse uden at svejse låsen ud. Dette sparede os en del penge.

   Kim Bernbom

   ★★★★★

   Super Service
   Min lås ville ikke åbnes indefra, så jeg ledte efter gode anmeldelser på Trustpilot og ringede til Jan. Han kom præcis til den aftalte tid og var meget fagligt velfunderet og behagelig. Låsen blev renset og er nu som ny, og jeg er fornøjet. De varmeste anbefalinger herfra.

   Lene Gull

   ★★★★★

   Låst ude på en mandag aftenKæresten og jeg låste os ude på en mandag aften. Jeg ringede til flere låsesmede, og fik så fat i Låsesmeden Hillerød.
   Låsesmeden kunne være der indenfor 15 min, og oplyste en pris over telefonen.
   Låsesmeden ankom som aftalt i god tid, og gik med det samme igang.
   Efter cirka 15 min var vi inde i lejligheden.

   Super god service, højt humør og super udadvendt.

   Kan helt sikker anbefale at bruge Låsesmeden Hillerød.

   Daniel Larsen
   Jeg er klar til nye projekter
   Kontakt mig straks.

   Jeg kører i hele Nordsjælland.

   Hillerød, Gribskov, Helsingør, Fredensborg, Halsnæs, Hørsholm, Allerød, Frederikssund, Egedal, Furesø, Rudersdal og Lyngby-Taarbæk.

   Kontaktinfo

   Vi har åbent mandag tirsdag onsdag torsdag fredag

   Hos Låsesmeden Hillerød tager vi altid telefonen også uden for åbningstid! Vi har døgnvagt mht. oplåsning, oplukning, omkodning og reparation af låse i Nordsjælland.

   Kontakt mig