Låsesmed Slangerup

Professionel Låsesmed i Slangerup

Leder du efter en yderst kompetent og professionel låsesmed i Slangerup? Vi tilbyder vores ekspertise i Slangerup og omegn. Vi tilbyder håndtering af blandt andet oplukning, omkodning af lås og meget mere.

Vores låsesmede er yderst erfarne og står parat til at imødekomme dine behov og sikre, at du får den optimale løsning til din situation. Uanset om det drejer sig om akutte låseudfordringer, låseinstallationer eller låsevedligeholdelse, kan du stole på vores pålidelige service.

Vi lægger stor vægt på kundetilfredshed og bestræber os altid på at levere en professionel og skræddersyet oplevelse for vores kunder i Slangerup. Lad os hjælpe dig med at sikre dit hjem eller erhverv, og gøre dit låsesystem mere robust og pålideligt. Kontakt os i dag for en pålidelig og kompetent låsesmed i Slangerup.

Få et tilbud idag


  Mekanisk sikring

  Logo

  Oplukning

  Logo

  Omkodning af lås

  Logo

  Sikringsskab

  Logo

  Mangler du en låsesmed i Slangerup?

  Vores ekspertise dækker et bredt spektrum af låseservices, og vi er i stand til at hjælpe dig med alt fra akutte låseproblemer, såsom udelukkelse fra din bolig, til mere omfattende opgaver, som installation af nye låse eller sikring af din bolig eller virksomhed mod indbrud.

  Vi tilbyder desuden omfattende rådgivning om sikring af din ejendom og kan udføre sikkerhedstjek af dine låse og døre. Vores mål er at sikre din tryghed og beskyttelse, ved at levere pålidelige og skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov.

  Vores team af erfarne låsesmede er dedikerede til at levere en professionel service af høj kvalitet, og vi lægger stor vægt på at opretholde vores kunders tilfredshed.

  Uanset om du har brug for øjeblikkelig hjælp eller ønsker at forbedre sikkerheden i dit hjem eller virksomhed, er vi klar til at hjælpe

  Standard

  Priser

  Oplukning

  Fra 600 kr.

  Oplukning af biler, lejligheder, huse, garager, pengeskabe – vi er altid klar når du har brug for hjælp.

  Omkodning af lås

  Første 600 kr.

  Omkodning af låse ved indflytning sikrer at det kun er dig der har nøgler til din nye bolig. Ved tab eller tyveri af nøgler skal låsen også lægges om indenfor 24 timer hvis forsikringen skal dække.

  Reparation & montering

  Fast 500 kr.

  Fast lav timepris for reparation og montering af mekaniske eller elektroniske låsesystemer.

  For repration og montering af låsesystemer til en altid fast lav timepris. Arbejdet udføres altid med kvalitets og gennemtestet produkter, når du har brug for det inden for vores åbningstider.

  Hvorfor vælge os som din låsesmed i Slangerup?

  Med over 20 års erfaring inden for branchen er vores certificerede låsesmede klar til at levere professionel og pålidelig service. Vores udannet låsesmede sætter en ære i at levere professionel og pålidelig service til vores kunder. Vi tilbyder et bredt udvalg af låse og sikkerhedsprodukter, der passer til dit behov samt budget.

  Vi står klar til at rykke ud og hjælpe dig med akutte låseproblemer i Slangerup. Kontakt os via telefon eller e-mail for at aftale en tid med vores låsesmed i Slangerup. Vi garanterer en pålidelig og effektiv service til sikring af din bolig eller virksomhed mod indbrud.

  Kontakt os i dag


   Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

   Galleri

   Læs mere om de forskellige byer i vi servicerer i Nordsjælland her.

   ★★★★★

   Sparede os penge

   Meget venlig og faglig dygtig låsesmed, der fiksede vores hoveddørs låsekasse uden at svejse låsen ud. Dette sparede os en del penge.

   Kim Bernbom

   ★★★★★

   Super Service
   Min lås ville ikke åbnes indefra, så jeg ledte efter gode anmeldelser på Trustpilot og ringede til Jan. Han kom præcis til den aftalte tid og var meget fagligt velfunderet og behagelig. Låsen blev renset og er nu som ny, og jeg er fornøjet. De varmeste anbefalinger herfra.

   Lene Gull

   ★★★★★

   Låst ude på en mandag aftenKæresten og jeg låste os ude på en mandag aften. Jeg ringede til flere låsesmede, og fik så fat i Låsesmeden Hillerød.
   Låsesmeden kunne være der indenfor 15 min, og oplyste en pris over telefonen.
   Låsesmeden ankom som aftalt i god tid, og gik med det samme igang.
   Efter cirka 15 min var vi inde i lejligheden.

   Super god service, højt humør og super udadvendt.

   Kan helt sikker anbefale at bruge Låsesmeden Hillerød.

   Daniel Larsen
   Jeg er klar til nye projekter
   Kontakt mig straks.

   Jeg kører i hele Nordsjælland.

   Hillerød, Gribskov, Helsingør, Fredensborg, Halsnæs, Hørsholm, Allerød, Frederikssund, Egedal, Furesø, Rudersdal og Lyngby-Taarbæk.

   Kontaktinfo

   Vi har åbent mandag tirsdag onsdag torsdag fredag

   Hos Låsesmeden Hillerød tager vi altid telefonen også uden for åbningstid! Vi har døgnvagt mht. oplåsning, oplukning, omkodning og reparation af låse i Nordsjælland.

   Kontakt mig