Låsesmed Helsingør

Professionel låsesmed i Helsingør

Som din låsesmed i Helsingør har vi mere end 20 års erfaring i branchen, hvor vi har udført mere end 1000-vis af opgaver inden for dørautomatik, omkodning af lås, udskiftning af lås, oplukning, oplukning af bil, videoovervågning og meget mere.

Vi kører døgnservice alle dage, hvor du altid kan kontakte os dag og nat, når du har brug for en låsesmed i Helsingør eller i resten af Nordsjælland. Vi går op i en effektiv og skræddersyet løsninger, der sikrer at du altid får den bedste vejledning til en konkurrencedygtige pris.

Her er 3 gode grunde til at vælge os som din låsesmed i Helsingør:
1. Professionel og erfaren låsesmed med mere end 20 år i branchen.
2. Vi kører døgnvagt alle dage til gode priser.
3. Din tilfredshed er vores første prioritet

Få et tilbud idag


  Mekanisk sikring

  Logo

  Oplukning

  Logo

  Omkodning af lås

  Logo

  Sikringsskab

  Logo

  Låsesmed i Helsingør med fokus på kvalitet og service

  Er du låst ude, eller oplever du problemer med dit låsesystem? Så er du kommet til det rigtige sted. Som din foretrukne låsesmed i Helsingør, kan vi løse enhver type opgave du måtte have. Vi sætter stort fokus på at arbejdet bliver udført korrekt og til den højeste kvalitet, så du får et holdbart resultat, der vil gøre dig glæde på længere sigt. Vi anvender de nyeste produkter på markedet, og vi tilbyder altid en låsesmed i Nordsjælland til de bedste priser.

  Med mere end 20 år i branchen kan du altid forvente at modtage et veludført låsesmed arbejde, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Uanset hvilken låseopgave du står med, så kan vi med garanti hjælpe dig med en finde en løsning der gør dig gavn. Vi tilpasser løsninger efter dine behov og vi går ikke før du er 110% tilfreds med det endelige resultat.

  Så står du og mangler et besøg af en professionel låsesmed i Helsingør, så kontakt os allerede i dag. Vi står altid klar til at hjælpe dig med dit låsearbejde døgnet rundt i hele Nordsjælland.

  Sikring af dit hus

  Standard

  Priser

  Oplukning

  Fra 600 kr.

  Oplukning af biler, lejligheder, huse, garager, pengeskabe – vi er altid klar når du har brug for hjælp.

  Omkodning af lås

  Første 600 kr.

  Omkodning af låse ved indflytning sikrer at det kun er dig der har nøgler til din nye bolig. Ved tab eller tyveri af nøgler skal låsen også lægges om indenfor 24 timer hvis forsikringen skal dække.

  Reparation & montering

  Fast 500 kr.

  Fast lav timepris for reparation og montering af mekaniske eller elektroniske låsesystemer.

  For repration og montering af låsesystemer til en altid fast lav timepris. Arbejdet udføres altid med kvalitets og gennemtestet produkter, når du har brug for det inden for vores åbningstider.

  Låsesmed i Helsingør med døgnvagt

  Som din Låsesmed i Helsingør er vi kendt for at have en lynhurtig udrykning. Vi er velforstående med at tiden kan gå langsomt når man står og venter, især med akutte problemer hvor man måske lige har fået stjålet sine nøgler eller haft indbrud. Derfor står vi altid klar på telefonen døgnet rundt, når du ringer ind.

  Som din autoriseret låsesmed, garanterer vi dig for at du får en branchens bedste låseservice, uanset hvilket tidspunkt du ringer på dagen. Vi sørger for at du får en sikker og professionel løsning, tilpasset dine behov. Vi er udstyret med skarpe låsetekniske kompetencer, der gør os i stand til at udføre alle former for låseopgaver uanset størrelse og kompleksitet. Du kan trygt forvente at vi benytter os af kvalitetsprodukter og forsikringsgodkendte låse.

  Søger du hjælp til omkodning af lås, udskiftning af lås, oplukning af bil, oplukning af dør eller andet låsearbejde, står vores låsesmed i Helsingør altid klar til at rykke hurtigt ud for at hjælpe dig med din opgave. Vi står altid klar med til at dele vores ekspertise og vejledning omkring din sikkerhed og låse.

  Låsesmed i Hillerød
  Få et tilbud


   Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

   Galleri

   ★★★★★

   Sparede os penge

   Meget venlig og faglig dygtig låsesmed, der fiksede vores hoveddørs låsekasse uden at svejse låsen ud. Dette sparede os en del penge.

   Kim Bernbom

   ★★★★★

   Super Service
   Min lås ville ikke åbnes indefra, så jeg ledte efter gode anmeldelser på Trustpilot og ringede til Jan. Han kom præcis til den aftalte tid og var meget fagligt velfunderet og behagelig. Låsen blev renset og er nu som ny, og jeg er fornøjet. De varmeste anbefalinger herfra.

   Lene Gull

   ★★★★★

   Låst ude på en mandag aftenKæresten og jeg låste os ude på en mandag aften. Jeg ringede til flere låsesmede, og fik så fat i Låsesmeden Hillerød.
   Låsesmeden kunne være der indenfor 15 min, og oplyste en pris over telefonen.
   Låsesmeden ankom som aftalt i god tid, og gik med det samme igang.
   Efter cirka 15 min var vi inde i lejligheden.

   Super god service, højt humør og super udadvendt.

   Kan helt sikker anbefale at bruge Låsesmeden Hillerød.

   Daniel Larsen
   Jeg er klar til nye projekter
   Kontakt mig straks.

   Jeg kører i hele Nordsjælland.

   Hillerød, Gribskov, Helsingør, Fredensborg, Halsnæs, Hørsholm, Allerød, Frederikssund, Egedal, Furesø, Rudersdal og Lyngby-Taarbæk.

   Kontaktinfo

   Vi har åbent mandag tirsdag onsdag torsdag fredag

   Hos Låsesmeden Hillerød tager vi altid telefonen også uden for åbningstid! Vi har døgnvagt mht. oplåsning, oplukning, omkodning og reparation af låse i Nordsjælland.

   Kontakt mig